Süper Loto Sonuçları Belli Oldu! 30 Mart Süper Loto İkramiye Sorgulama Ekranı…

Özelleşen Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen Süper Loto’da bu akşam 38 numaralı çekiliş gerçekleştirildi. Büyük ikramiyesi 10 milyon 545 bin olan Süper Loto’da en az 2 bilen de ikramiye kazanıyor. Canlı yayında ve noter huzurunda çekilen 30 Mart Süper Loto’da büyük ikramiye için belirlenen numaralar “5-21-22-24-44-55” oldu. İşte MPİ Süper Loto ikramiye sorgulama ekranı…

Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Süper Loto’da bu akşam yapılan çekilişte 6 şanslı rakamı doğru tahmin eden çıkmadı ve büyük ikramiye bir sonraki çekilişe devretti. 5 bilen 11 kişi ise kişi başı toplam 26 bin 46 liranın sahibi oldu.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SORGULAMA EKRANI

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto kolonları 1 ve 60 arasındaki sayılardan oluşur. Bu sayılardan her kolonda 6 seçim yapmalısınız. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Tek kolon ücreti ise 3 TL’dir.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!