Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 12 Kasım Süper Loto Sonuçları Sorgulama Sayfası...

 12 Kasım Süper Loto sonuçları saat 21:30'da belli oldu. Milli Piyango tarafından açıklanan sonuçlara göre bu haftanın şanslı rakamları 2, 20, 41, 42, 58, 60 oldu. Salı, perşembe ve pazar günü olmak üzere haftanın 3 günü çekilen Süper Loto'da bu hafta büyük ikramiye 11.149.596 TL oldu. İşte Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama sayfası...

12 Kasım Süper Loto sonuçlarına göre; bugün 6 bilen olmadı ve ikramiye devretti. 5 bilenlerin sayısı ise 17 kişi olarak açıklandı.

Süper Loto sonuçlarını sorgulamak için tıklayın

Süper Loto'da İkramiye Dağılımı Nasıl Olur?

Her çekilişte 2 ya da 6 bilen ikramiye kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto kolonları 1 ve 60 arasındaki sayılardan oluşur. Bu sayılardan her kolonda 6 seçim yapmalısınız. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Tek kolon ücreti ise 3 TL’dir.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Süper Loto Sonuçları Açıklandı! 10 Kasım Süper Loto Sonuçları Sorgulama Sayfası

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!