Süper Loto Sonuçları Açıklandı: 11 Nisan Salı Süper Loto Sonuçları ve Kazandıran Numaralar

Bugün gerçekleşen haftanın ilk Süper Loto çekilişinde büyük heyecan yaşanıyor. Diğer Milli Piyango oyunlarında olduğu gibi Süper Loto'da kazanma oranı oynanan kolon sayısına göre değişiklik gösteriyor. Şanslı olanlar ise büyük ikramiyenin sahibi oluyor. Kişiler kolonları kendileri doldurabildikleri gibi bayiden veya Sen Seç uygulaması üzerinden de doldurabiliyorlar. Peki Süper Loto sonuçları açıklandı mı? İşte 11 Nisan Salı Süper Loto sonuçları ve kazandıran numaralar...

Haftanın belirli günleri düzenlenen Süper Loto çekilişinde bu hafta da büyük ikramiye heyecanı yaşanıyor.

Oyunseverler tarafından en çok oynanan Milli Piyango oyunlarından biri olan Süper Loto kazandırmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise 11 Nisan Salı günü çekilen Süper Loto'nun sonuçlarını araştırmaya başladı.

Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı?

Milli Piyango İdaresi tarafından Salı, Perşembe ve Pazar olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Süper Loto da bu hafta da çekiliş heyecanı yaşanıyor. 11 Nisan Salı günü saat 21:30 gerçekleşen çekilişin sonuçları ise açıklandı. Sonuçlara MPİ'nin resmi web sitesinden ulaşılabileceği gibi aşağıdaki sonuç ekranımızdan da ulaşabilirsiniz.

11 Nisan Salı Süper Loto Sonuçları

11 Nisan Salı Süper Loto Sonuç Ekranı

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!