Süper Loto Çekiliş Sorgulama: 11 Şubat Süper Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu

Özelleşen Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Süper Loto’da dün akşam 18 numaralı çekiliş yapıldı. Büyük ikramiyesi yaklaşık 12 milyon TL olan Süper Loto’da, belirlenen şanslı numaralar; “6, 15, 20, 25, 54, 59” oldu. Altı rakamı doğru tahmin eden çıkmadı ve büyük ikramiye bir sonraki çekilişe kaldı. Haftanın üç günü oynanan Süper Loto çekiliş sonuçlarını haberimizde bulunan link üzerinden kontrol edebilirsiniz…

11 Şubat Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Altını bilenin çıkmadığı akşamda büyük ikramiye pazar günü yapılacak çekilişe devretti. 6 sayı içinden beş doğru tahminde bulunan 22 kişi ise kişi başı 14 bin 598 liranın sahibi oldu.

Süper Loto Sonuçlarını Sorgulamak İçin Tıklayın

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto kolonları 1 ve 60 arasındaki sayılardan oluşur. Bu sayılardan her kolonda 6 seçim yapmalısınız. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Tek kolon ücreti ise 3 TL’dir.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!