Süper Lig'de Transfer Döneminde Bonservisine En Çok Para Ödenen Futbolcular

17. Léo Dubois - 2.50 mil. €

Galatasaray'ın Olympique Lyon'dan transfer ettiği sağ bek Léo Dubois şu anda sakat ama iyileştiğinde çok iyi katkı vereceğini düşünüyoruz.

16. Abdülkerim Bardakcı - 2.80 mil. €

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da istediği Abdülkerim'i Galatasaray almıştı. Şu ana kadarki performansıyla hayal kırıklığı yarattı desek yalan olmaz.

15. Willian Arão - 3 mil. €

Jorge Jesus'un gelmesiyle tekrardan Brezilya ekolüne dönen Fenerbahçe'de Flamengo'dan gelen Arao ilk başlarda soru işareti oluştursa da şu anda eleştirilere maruz kalmıyor.

14. Sérgio Oliveira - 3 mil. €

Galatasaray'ın Porto'dan kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcu Sérgio Oliveira şu ana kadar direk şanssızlığını kıramadı ama kalitesini sahada her türlü belli ediyor.

13. Enis Bardhi - 3 mil. €

Trabzonspor'un Levante'den aldığı Kuzey Makedonyalı futbolcu kısa sürede kalitesini gösterdi.

12. Maxi Gómez - 3 mil. €

Aylardır Fenerbahçe ile adı anılan Maxi Gómez bir anda Trabzonspor'a imza attı. Ve konuşulan rakamların çok çok aşağısına...

11. Jackson Muleka - 3.35 mil. €

Geçtiğimiz sezon yarım devrede Kasımpaşa formasıyla gösterdiği performansla herkesin ilgisini çeken Muleka, Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Şu ana kadar da performansı gayet iyi görünüyor.

10. Lincoln - 3.50 mil. €

Jorge Jesus'un ilk transferlerinden biri Lincoln olmuştu. Brezilyalı on numara şu ana kadar klasını konuşturdu.

9. Fredrik Midtsjö - 3.50 mil. €

Okan Buruk'un çok istediği futbolcu AZ Alkmaar'dan geldi. Oynadığı sürede fena işler de yapmadı. Şu anda sakatlığı bulunuyor.

8. Michy Batshuayi - 3.50 mil. €

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık geçiren Batshuayi performansıyla eleştirilmişti. Fenerbahçe, kendisini Chelsea'den satın aldı. Baklaım performansı nasıl olacak?

7. Eren Elmalı - 3.60 mil. €

Kasımpaşa'daki performansıyla büyük takımların ilgisini çeken sol beki Trabzonspor kaptı. Milli Takım'da da umuyoruz ki uzun süre katkı verir.

6. Trezeguet - 4.00 mil. €

Trezeguet, aslında kapağı Premier Lig'e atmıştı ama orada tutunamadı. Önce geçen sezon Başakşehirle kendini yeniden hatırlattı bu sezon da Trabzonsporla kaldığı yerden devam ediyor.

5. João Pedro - 4.68 mil. €

Galatasaray uzun süre transferini bitirmeye çalıştı ama Pedro'yu Fenerbahçe kaptı. İyi bir futbolcu olduğunu kısa sürede belli etti.

4. Luan Peres - 5.23 mil. €

Luan Peres, Jesus'un Brezilya liginden tanıdığı bir isimdi. Fenerbahçe, Marsilya'ya iyi bir para ödeyerek kadrosuna kattı Peres'i.

3. Yusuf Demir - 6.00 mil. €

Galatasaray'ın transferin son gününde kadrosuna kattığı Yusuf Demir oldukça büyük bir potansiyel. Yakın zamanda Avusturya Milli Takımı'nı seçtiği için yerli statüsünde oynayamayacak.

2. Gedson Fernandes - 6.00 mil. €

Galatasaray'ın almak için çok uğraştığı ama Beşiktaş'ın renklerine bağladığı Gedson, geçen sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık geçirmişti. Bu sezon Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in sisteminde önemli bir yer tuttuğu gerçek.

1. Lucas Torreira - 6.00 mil. €

Arsenal'den gelen Uruguaylı futbolcu için daha üst seviyelerde kalabileceğine dair yorumlar yapılmıştı. Renkli bir karakteri olan futbolcu Galatasaray'a kısa sürede uyum sağladı.

Milyonlarca İnsan Onları Takip Ediyor! Süper Lig'de En Çok Takipçisi Olan 15 Futbolcu
Türkiye'den 27 Milyon Tweet'in Atıldığı Transfer Döneminde En Çok Konuşulan Takım Hangisi Oldu?
Bir Sıra Yükseldik! İşte UEFA Ülke Puanı Sıralamasında Son Durum

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in 13 Yıllık Evliliğine Nazar Değdi: Boşanıyorlar mı?