Süper Lig’de Küme Düşen İlk Takım İstanbulspor Oldu

Kendi sahasında Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olan İstanbulspor, Süper Lig'de küme düşen ilk takım oldu.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olan İstanbulspor küme düştü.

Saat 14.00'te başlayan maçta İstanbulspor Racine Coly 85. dakikada 1-0 öne geçmesine rağmen 1 dakika sonra Fatih Karagümrük skoru Güven Yalçın'ın golüyle eşitledi.

Konuk ekibe galibiyeti getiren gol ise 90+7. dakikada Sofiane Feghouli'nin ayağından geldi.

Bu skorla İstanbulspor küme düşerken 33 puana yükselen Fatih Karagümrük, maç fazlasıyla küme düşme hattının bir sıra üzerinde bulunan Hatayspor ile aynı puana geldi.

İstanbulspor, ligde şu ana kadar çıktığı 33 karşılaşmada 22 mağlubiyet alırken yalnızca 4 kez galibiyet sevinci yaşayabildi.

Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
Polisin Adresinde Bulamadığı Yusuf Güney'i Diline Dolayan X Kullanıcıları
Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!
YORUMLAR
20.04.2024

Pendik, Gaziantep ve Hatay da peşinden gelir gibi görünüyor.

20.04.2024

Yanlız iyi para topladılar he

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ