Süper Lig’de 1. Hafta Bitti: Hasan Kartal’ın Şok Sözlerinden Tartışılan Penaltılara Tüm Detaylarıyla Haftanın Özetini Çıkardık

Özlemişiz Süper Lig'i... 😄

21 takımlı Süper Lig'in ilk haftası tamamlandı. Kaostan beslenen futbolumuzda ilk haftadan gündem olan olayları derledik:

1. Adettendir ilk haftadan herkes hakemleri konuştu tabii. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş lehine verilen penaltılar uzun uzun tartışıldı.

Burada şu penaltıydı bu değildi tartışması yapmayacağız sadece haftanın konuşulanları derliyoruz...

2. Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçından sonra Rizespor başkanının isyanı oldukça gündemde kaldı. Hasan Kartal maç sonunda "Federasyon başkanı bizi arıyor. Bu nasıl bir şey ya? Diyor ki; 'Fenerbahçe bu maçı kazanacak.'" ifadelerini kullandı.

Videosunu izlemek isteyenler için buyurun link.

3. Tüm bu tartışmalar devam ederken gazeteci Atilla Türker böyle bir belge ortaya çıkardı.

Kaynak: atigoll

4. Arda Turan, 20 Mayıs 2011'deki Konyaspor maçından bu yana Galatasaray formasıyla ilk kez bir Süper Lig maçına çıktı ve kaptanlık pazubandını taşıdı.

5. Hes Kablo Kayserispor, 8 yeni transferinin lisans işlemlerini tamamlayamadı ve bunları Kasımpaşa maçında oynatamadı ona rağmen galip gelmesini bildiler.

6. Trabzonspor-Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Flavio, kariyerindeki ilk kırmızı kartı Süper Lig'deki ilk maçında görmüş oldu. Ayrıca bu kırmızı kart sezonun ilk kırmızı kartı olmuş oldu.

7. Süper Lig tarihindeki ilk maçına çıkan Hatayspor, son şampiyon Medipol Başakşehir'i devirmeyi başardı.

8. 1995/96'dan bu yana ilk kez Süper Lig’e yeni yükselen üç takım da sezona galibiyetle başladı.

  • Hatayspor 2-0 Başakşehir

  • Ankaragücü 1-2 Erzurumspor

  • Karagümrük 3-0 Yeni Malatyaspor

9. Bu hafta Süper Lig'de oynanan 10 karşılaşmada da beraberlik sonucu çıkmadı.

10. Göztepe'nin Denizlispor maçı öncesi maç kadrosunu futbolcuların ailelerin anons etmesi haftanın en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

11. Koronavirüs testi pozitif çıkan Sergen Yalçın Beşiktaş'ın Trabzonspor maçında takımının başında yer alamadı.

1. haftanın sonunda puan durumu bu şekilde oluştu. Konyaspor haftayı bay geçti. Bakalım önümüzdeki hafta ne gibi olaylarla karşılaşacağız dünyanın en iyi liginde... 😂

Fenerbahçe Geri Döndü! Rize'de 3 Puanı Alan Kanarya'da Goller Yenilerden Geldi
Cimbom Açılışı Çok Klas Yaptı! Falcao'nun Yıldızlaştığı Maçta Galatasaray 3 Puanı Rahat Kazandı
Kara Kartallar Trabzon Deplasmanında Şov Yaptı! Üç Puanı 3 Golle Alan Beşiktaş Sezona İyi Başladı

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
15.09.2020

Yazıklar olsun yine Fenerbahçe üzerinde oyunlar oynanmaya başlanmış. 2 sezondur sürünüyoruz kaç yıldır şampiyonluk yok hala Fenerbahçe kollanıyor bilmem kim kimin avukatıymış. Nerdeyse her maçta penaltı var bir tek Fenerbahçe olay oluyor.

15.09.2020

Fenerbahçe önce vizyonu değiştirmesi lazım Ali Koç gelince sistem değişir sanmıştım ama değişmedi. 2 sezondur ya galatasaray beşiktaştan ayrılan futbolcuları topluyor ya direk onların talip olduğu futbolculara talip oluyor. Bunlardan da verim alamıyor.;garry rodrigues,tolga ciğerci,tolgay arslan, serdar aziz . Galatasaray talip olduğu vedat muriç ,deniz türüç,mevlüt erdinç ,bir tek vedat oyun olarak olmasa da para olarak kar getirdi. Ayrıca fenerbahçenin anadolu topçusu sevdası da bitmiyor ,Galatasaray ve beşiktaşın önceki sezonlara bak hep avrupa kariyerli topçusu getirmiş yıldız getirmişler . Fenerbahçe sadece van persie nani yıldız getirdi, sonra hep anadoludan takım kurmuş.Vizyon gelişmesi lazım

27.09.2020

TFF ve kurullarında görevli olanların hangi takımı tuttukları mevzu değil, siyâsî durumları dikkat çekici; futbola nasıl siyâset karıştığının göstergesi.. İnsan ister istemez kazananın da kaybedenin de masa başında belirleneceğini düşünüyor, TÜİK hesâbı..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ