Sunucu Mehmet Akif Ersoy'un Kudüs Tepkisi Canlı Yayına Damga Vurdu!

Günlerdir ağır bilançolarla devam eden İsrail-Filistin savaşını tüm dünya yakından takip ediyoruz. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail'in de karşılık vermesiyle yüzlerce insan hayatını kaybetti.

Çatışmaların sürdüğü bölgelerde de birçok Türk gazeteci gelişmeleri aktarmak için yayın yaptı ve yapmaya devam ediyor.

Kudüs'ten canlı bağlantıyla HaberTürk stüdyosuna bağlanan muhabir son bilgileri aktarırken ilginç bir an yaşandı.

Sunucu Mehmet Akif Ersoy, ekranın altındaki bantta Kudüs'ün İsrail kenti olarak yazılmasına müdahale etti ve tepki gösterdi. Ersoy, "İsrail'in Kudüs kenti yazısını alır mısınız lütfen? 'Kudüs'ten bildiriyor' diye düzeltir misiniz? İsrail'in Kudüs kenti diye bir kent yok." dedi.

O anları buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

O Detay Dikkat Çekti! Esir Alınan İsrail Askerinin Yaptığı Hareket Kafaları Karıştırdı!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Twitter'da Bir Kullanıcının Yaptığı Beyaz Show Paylaşımı Gerçekleri Tokat Gibi Yüzümüze Çarptı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Emekli Maaşı Artacak, Seyyanen Zam Geliyor! Gazeteci Fatih Atik Tarih Verdi
Son 20 Yılın En Büyük Radyasyon Fırtınası: Güneş’te Patlama Oldu; Telefonlar Kapanabilir, İnternet Kesilebilir
Tenisteki Gururumuz Zeynep Sönmez Bir Kez Daha Tarih Yazdı, Avustralya Açık'ta 3. Tura Yükseldi
YORUMLAR
12.10.2023

aferin süperman kurtardın kudüsü , gazzeyi👏

12.10.2023

İşini hakkıyla yapan az sayıda gazetecilerden biri.

12.10.2023

şovmen p!ç

13.10.2023

Teebiyeli olun.Kimseye hakaret edemezsiniz.S.y yazip.kim oldugunuz bile belli olmadan haaret kelimesi kullanmaniz kolay.Acii.isminizle de desenize gorelim sizin ne oldugunuzu.

TÜM YORUMLARI OKU (22)