Sunucu Hande Sarıoğlu, Acun Ilıcalı'ya Demediğini Bırakmadı: "Muz Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı"

Geçtiğimiz akşam Survivor All Star 2024'te yine bir ilki izledik: Yarışmacı Poyraz'ın Dominikli bir vatandaşın evine girerek deyim yerindeyse hırsızlık yapması ve polisler tarafından tutuklanması gerekirken Acun Ilıcalı'nın müdahelesi ile yakayı kurtarması herkesi şoke etti. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu ise hem yaşananlar hem de Acun Ilıcalı hakkında olay açıklamalarda bulundu.

Survivor All Star 2024 son bölümde yine bir ilki izledik: Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine çuvalla girip yiyecek içecek çalması ekran başında hepimize 'Yok artık!' dedirtti.

Tabi Survivor tarihinde görülmemiş böyle bir olaya yine görülmemiş bir ceza verildi: 10 ödülden men edildi.

Acun Ilıcalı yaşananları böyle anlattı:

Poyraz, bir Dominik vatandaşının evine çuvalla giriyor. Yanlış anlamayın adam Dominikli. Silahlı güvenliklerle de korunan bir ev. Adam evde yokmuş. Evde ne varsa çuvala doldurup ondan sonra devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek, polis de Poyraz’ı alacak. Neyse müdahale ettik.

Bu olay sabah programı Söylemezsem Olmaz'da da tartışıldı: Sunuculardan Hande Sarıoğlu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Sunucular Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu yaşananların senaryo olabileceği ihtimali üzerinde durdu.

Hande Sarıoğlu, Ilıcalı için "Acun Ilıcalı bu ekibi hapse düşmekten kurtarıyor Acunik cumhuriyetinde" ifadelerini kullandı.

Sarıoğlu "Acun Ilıcalı orada Muz Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı gibi. Hemen olaya müdehale ediyor. Yoksa tutuklanacaklar" şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilir:

Survivor Nagihan'ın Sakatlanmasına Aleyna Kalaycıoğlu Acımadı: 'İlahi Adalet' Yorumu
Mehmet Ali Erbil'in Survivor'da Hırsızlık Yapan Müstakbel Damadı Poyraz'ı Koruma Şekli Dikkat Çekti!
Survivor'da Poyraz'ın Dominikli Bir Ailenin Evinde Hırsızlık Yaptığı Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
12.03.2024

Acun Ilıcalı vergisini veren eğlence sektöründe hizmet veren bir çok konuda tarafsız durmaya çalışan başarılı biri. İnsanların onunla neden derdi olduğunu anlamıyorum. Adama. Laf atmak kolay olduğu için bir çok insan gündem olmak için sallıyor gibi geliyor bana.

14.03.2024

Survivor un rakibi yok eksiği çok. Daha öncede dayanamayıp Adem,Merve,Bozok'un önceki dönemlerinde de çaktırmadan yemek bulan olmuş.Şu aralar az daha düşünmeye başladım. Herkez yılda bir yada iki kez birbirinin evinde kalmalı diyorum.Tabi değişiklik olur,fakat kirlilik olmayı, hastalık bulaşmasın. Espri olarak bakılsın. Kurgu var mı diye soruyorum. Acunun tanıdıklarına bakılsa

12.03.2024

Kadın haklı.

12.03.2024

ne güzel dünya be memem var istediğimi sölerim....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ