'Sünnet Düğününden Daha Mantıklı': Tesettüre Girme Partisi Kullanıcıları İkiye Böldü!

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan 'tesettüre girme partisi' kullanıcıları ikiye böldü. Bazı kullanıcılar bu tarz anların gösterilmemesi gerektiğini savundu. Birçok kullanıcı da tesettüre girme partisinin de artık normal olduğunu belirtti.

Sosyal medyada özellikle TikTok ve Instagram gibi mecralarda çeşitli konseptlerde partilere denk geliyoruz. Bundan yıllar önce cinsiyet öğrenme partisi ve baby shower partisi hayatımıza girmişti.

İlk zamanlar her ne kadar bu tarz partileri eleştiri yağmuruna tuttsak da bir noktadan sonra hayatlarımızın bir parçası haline geldi ve alıştık. Artık neredeyse her çift bu tarz partilerle sevdiklerini bir araya getiriyor ve kendilerine güzel anılar biriktiriyor.

Bunların dışında muhafazakar kesimin de düzenlediği partilere son zamanlarda denk geliyoruz. Kur'an-ı Kerim'e geçme partisi de bunlardan bir tanesi.

Son olarak da "tesettüre geçme kutlaması" yapılmaya başlandı. Yayınlanan bir tesettür partisi videosu da gündem oldu.

Bazı kullanıcılar bu tarz anların gösterilmemesi gerektiğini savunup eleştirdi. Birçok kişi de her konsepte partinin yapıldığını tesettüre girme partisinin de normal olduğunu belirtti.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tesettür Konusunda Erkeklerin Çenelerini Kapatmasını Söyleyen Kadın Kullanıcı Tartışma Yarattı!
Başörtülü Genç Kadının Tatil İçin Yaptığı Kombin Fotoğraflarına Gelen Zorbalık Dolu Yorumlar ve Cevaplar!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
04.07.2023

"Tesettüre giriyorum" partisi nasıl oluyor tam olarak? Kız günlük kıyafetiyle partiye gelip herkesin içinde saçını mı örtüyor amk. Yapacağınız partiyi skeyim.

09.07.2023

Eğer normalde açık iken tesettüre yeni giren bir hanımsa tesettüre girdiğini ilan ediyor sanırım. Yada bu tarz törenlerin tarihçesinde olduğu gibi küçük bir kız ilk kez regl oldu ve İslami kurallar üzerine tesettür artık kendisine de farz kılındığı için tesettüre girmesi gerekiyor, bunu da ailesiyle kutlamaya dönüştürüyorlar. Sünnet düğünüyle kıyaslanmasının nedeni bu.

04.07.2023

İbraniler ve Anglosaksonlar bu işi gerçekten çok iyi biliyorlar, benimsetiyorlar, uyguluyorlar ... 1) Tek Tanrılı dinlerdeki bu tarz dini tören gelenekleri hep İbranilerden üreme, gösterişi - dini zümreyi - tabakalaşmayı vs. şeyleri yasaklayan İslam dininin peygamberi öldükten sonra araplara çok iyi bir şekilde empoze ettiler bu tarz şeyleri. Böylece; İslam'dan önce gönderilen ve yine kendi sistemlerine aykırı olduğu için hemen dezenforme ettikleri Hristiyanlıktan aldıkları intikam gibi, İslam'dan da almış oldular intikamlarını. 2) Bundan yaklaşık yüz elli - iki yüz yıl önce, petrol ve yeraltı kaynakları için Ortadoğu'yu ele geçirmeye ant içmiş Anglosaksonlar tarafından üretilen uyduruk mezhepler önce bu coğrafyaya sonra da tüm dünyaya yayıldı. Şimdi ki sözüm ona Müslüman - Mümin geçinen siyasal islamcılar, bu tür uygulamalrla güya İslam dinini özendiriyorlar gençlik arasında !

04.07.2023

Oyun böyük yeğenim!

04.07.2023

baby showerlar, sünnetler, cinsiyet partileri derkeeennn tesettüre giriş partisi çıktı başımıza saçmalığın daniskası. madem bunu Allah için yapıyosun şova ne gerek var

TÜM YORUMLARI OKU (22)