Süleyman Soylu Sosyal Medyadan Paylaştı: 'Peygamber Efendimize Hakaret Eden Pislik Alındı'

Türkiye LGBTİ Birliği adlı bir Twitter hesabından Hz. Muhammed'in resmedildiği bir karikatür paylaşılmış ve 'İslam = pedofili' yazılmıştı. Tepki çeken karikatürün ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Soylu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 'Peygamber Efendimize hakaret eden pislik alındı...' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Gül, 'Peygamber Efendimize (sas) dil uzatan alçak müfteri için hesap vakti...' ifadelerini kullandı.

Twitter üzerinden paylaşılan karikatür özellikle sosyal medyada tepki çekmiş #RasulullahaHakaretAffedilmez etiketiyle binlerce mesaj paylaşılmıştı.

Tepkilerin ardından ise hesap kapatıldı

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
14.07.2020

Ben ortada bir hakaret göremedim aişe 9 yaşında muhammedle evlenmiştir diye hadis var siz bu kitabı güvenilir kaynak olarak görüyor musunuz e sorun ne kaldı ki Atatürkün annesine fahişe diyen adamın cenazesine toplanıp partice gittiniz övdünüzde övdünüz fesli deliyi

14.07.2020

Entry nick uyumsuzluğu :D

14.07.2020

insanların size saygı duymalarını istiyorsanız onlarada saygı göstermeniz lazım, bunu yaparak sadece insanların size olan nefreti artırırsınız.

15.07.2020

Hiç bir dine hakaret edilmesin tamam da, bir iç işleri bakanı henüz mahkemeye bile çıkmamış kendi vatandaşı hakkında "pislik" ifadesini nasıl kullanabilmiştir ya? Daha statüsünün sorumluluklarının farkında olmayan bir adama ülke mi emanet edilir?

TÜM YORUMLARI OKU (193)