Süleyman Soylu Koronavirüse Yakalandığını Açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu koronavirüse yakalandığını açıkladı. Eşinin ve kızının da test sonuçlarının pozitif olduğunu belirten Soylu, tedavisinin hastanede sürdüğünü belirtti. 

Dün yaşanan depremin ardından birçok bakan İzmir'e giderken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun neden deprem bölgesinde olmadığı merak konusu olmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yaptı. Pazartesi günü koronavirüs testi yaptırdıklarını belirten Soylu, kendisinin yanı sıra eşinin ve kızının da sonuçlarının pozitif çıktığını ifade etti. Düne kadar tedavilerini evde sürdüğünü kaydeden Soylu, doktorların tavsiyesi üzerine hastaneye yattıklarını söyledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kalın da pozitif iddiası

Öte yandan Odatv bugün geçtiği haberde, İçişleri Bakanı Soylu'nun yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve karantinada olduğu belirtmişti.

İbrahim Kalın'dan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
31.10.2020

İmamoğlu covid olduğunda muhalifler hastalığın partisi olmaz siz nasıl insanlarsınız falan diyordu. Şimdi Twitterda, ekşide adamların ölmesini diliyorlar. Bu ülkede sağ ne kadar boktansa sol da bir o kadar rezildir.

31.10.2020

bu işin sağı solu yok. insanlar boktan. fakat arada şöyle de bir minik ayrım var. birisi iyilik için çalışırken diğerleri insanları sömürmek için hizmet ediyor. mesela rte korona olsa ben de ölmesini dilerim. hatta mümkünse çeke çeke ölmesini dilerim. neden? çünkü her gün ebemizi sikiyo da ondan. adama zor geçiniyoruz diyoruz alın keyif çayı için diyor. ne diyelim allah şifa versin başkanım mı diyelim?

31.10.2020

Onbeş gün havlamazlar en azından.... ..... 😠😡🤪

31.10.2020

Ne var bunda yakalanamazlar mı ki, koskoca tramp oldu corona bunlar mı olmayacak :D

TÜM YORUMLARI OKU (30)