Süleyman Soylu: 'Ey Amerika, Tayyip Erdoğan Seçimi Kazanacak, Adamın Kemal'e Bu Millet Bay Bay Diyecek'

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili adayı Süleyman Soylu, İstanbul'un Kağıthane ilçesindeki Sultan Selim Mahallesi'ni ziyaret etti.

Burada seçime ilişkin açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu, "Amerika, Avrupa onlara talimat vermiş, Tayyip Erdoğan'ı değiştirecekler, Tayyip Erdoğan'ı iktidardan alaşağı edecekler. Ya siz İstanbul'a bakın ya, sen İzmir'e bak, ötekisi Ankara'ya baksın. Niye Tayyip Erdoğan? Çünkü Amerika istemiyor, Batı istemiyor. Kılıçdaroğlu'nun peşine adam taktılar, gezdiriyorlar. Neden? Seçimi kazanacaklar. Ey Amerika, Tayyip Erdoğan seçimi kazanacak, adamın Kemal'e bu millet bay bay diyecek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan "Alevi" başlığıyla bir video paylaşarak, "Tek bir oyla sen bu ülkeyi can yakan mezhep tartışmalarından çekip çıkaracaksın. Artık kimlikleri konuşmayacağız" demişti. Bu videoya gönderme yapan Soylu, "Bu ülkede insanlar 'Ben Alevi'yim' diyemiyorlardı. Bu ülkede insanlar, Tayyip Erdoğan'ın Türkiyesi'nde 'Ben Alevi'yim' diyorlar. Tayyip Erdoğan'ın Türkiyesi özgür, büyük bir Türkiye'dir, 85 milyonun Türkiyesi'dir" ifadeleri kullandı.

Şahan Gökbakar'dan Bekir Bozdağ'a Tepki: 'Toplumu İkiye Ayıran Bu Bey Adalet Bakanı'
Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Video: 'Halktan Çalınan 418 Milyar Doları Geri Alacağım'

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Kızıl Goncalar Yönetmeni Ömür Atay'dan Esprili Veda Paylaşımı
Cannes'da Esen Birce Akalay Rüzgarına Sevgilisi de Karşı Koyamadı: Hakan Kurtaş'tan Aşk Dolu Paylaşım!
YORUMLAR
27.04.2023

Tayyip erdoğanın türkiyesi ne demek amk? 20 sene öncesine kadar bir hiç olan adam kim ki türkiye onun oluyor? Bu ülke ondan öncede vardı ondan sonra var olacak. Erdoğanın gözüne gireceğiz diye iyice zıvanadan çıkıp saçmalaya başladınız. Bakın şuraya yazıyorum tükürdüğünü ilk yalayacak olan, erdoğanı ilk satacak olan bu süslü.

27.04.2023

Erdoğan ölse ilk aday olacak, propaganda ve acıtasyon yapacak adam imajı var bunda.

Pasif Kullanıcı
27.04.2023

Bay bay mı denecek yoksa Mortal Kombat'ın Skorpion'u gibi "Get Over Here" mı denecek göreceğiz bakalım...

27.04.2023

:)))) kodlaması yapılsın güzel fikir

27.04.2023

abd ''höt'' dese kapısında bekleyecek adamların da abd düşmanı triplerinde olması beni benden alıyor ya

TÜM YORUMLARI OKU (56)