Süleyman Soylu: '5 Vakit Kutsal Değerlerimize Hakaret Eden Kaftancıoğlu Şimdi 5 Vakit Ezanın Yolunu Gözlüyor'

Soylu o konuşmasında '5 vakit kutsal değerlerimize hakaret eden Kaftancıoğlu şimdi 5 vakit ezanın yolunu gözlüyor, şükürler olsun' dedi.

İşte o anlar: 👇

Seçim otobüsünde 'İlle de Roman Olsun'u söyleyen Soylu'nun o anları da gündem olmuştu: 👇

Süleyman Soylu'dan "İlle de Roman Olsun" Performası

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
YORUMLAR
22.05.2023

Din terör ve lgbt başkada bir şey yok ekonomiden hiç bahsetmezler çünkü dipte ekonomi, millet ve muhalefette konuşmasın diye sürekli muhalefeti din ve terörden yürütmek istiyor. Millet de bunlara inanıyor. Dinsel etnik kimliklerin öne çıkartılıp farklılıkların ayrıştırıldığı ülkede her şey nabza göre şerbet vermekle ilgili, karşısında eğitimsiz bırakılış dinle dar bir hayata sıkıştırılmış, sosyal yaşantısı dizi izlemekten kahvehanede pişti oynamakla geçiren bir defa bile eline bir kitap dahi almayan cins bir topluluk varsa bu kafayı ölüme mahrum bırakmak bile değiştiremez. Genel kafa yapısı ortadoğu kafası ile aynı olduğu için seçimleri de aynı yönde oluyor. Yani herkes fıtratına uygun kişilerle olması gereken yerde, ne kargayı gül bahçesine ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsin.Oysaki seçimden sonra kendi gerçeklerinizle kalacaksınız. Mesela zam üstüne zam.

22.05.2023

Dolar ve Euro rekor tazelemiş. Alış satış fiyatı nedir bilmiyorum ama bu vaziyet ile yüzleşmeyecek kimse yok. Üç gün önceki nakit avans krizi her şeyi gösterdi.

Pasif Kullanıcı
22.05.2023

Kanas dönüş performansında herkesi şaşırttı gerçekten

22.05.2023

“Eğer tertemiz adamsan, eğer dürüst bir adamsam, arkamda bir tek kara leke olmadan karşınızda duruyorum. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden hesap sormazsam namerdim"

22.05.2023

Bu kel rteden daha beter

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ