Sudan Ucuz Yeni Telefon: Vivo Y11 2023 Tanıtıldı

Teknoloji piyasasında son zamanların başarılı ismi Vivo, piyasaya sürdüğü yeni ürünler ve yenilikçi teknolojileri ile ününe ün katmaya devam ediyor. Şirket, geçtiğimiz ay sergilediği yeni V27 isimli akıllı telefon serisinin ardından durmadı ve yeni bir cep dostu cihazı daha satışa çıkardı. Vivo'nun yeni fiyat/performans odaklı ürünü Vivo Y11 2023, etkileyici tasarımı ve heyecanlandıran donanımları ile piyasaya sürüldü. Gelin şimdi hep beraber yeni canavarı daha yakından tanıyalım.

Yeni telefon tasarım detaylarıyla dikkat çekti.

Geçtiğimiz gün şirket tarafından sessiz bir şekilde tanıtılan Vivo Y11, özellikle modern tasarımı ile sessizliği çabucak bozdu ve birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Yeni cihazın sahip olduğu yüksek ekran-gövde oranı ve şık renk seçeneklerinin yanı sıra taşıdığı dairesel kamera paneli göze çarpan önemli unsurların başında geldi.

Vivo Y11, fiyatına göre güçlü donanımlar taşıyor.

Yeni telefon etkileyici tasarımı kadar performansıyla da dikkat çekti. 6.51 inç boyutunda, HD çözünürlük sunan LCD bir ekran ile gelen cihaz, performans tarafında gücünü MediaTek marka Helio P35 isimli bir işlemciye borçlu.

Söz konusu işlemciye yardım eden bellek birimleri ise 4/6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza. Optik boyutunda da fena işler çıkarmayan Vivo Y11, arkada 8, önde ise 5MP'lik sensörleri bünyesinde barındırıyor. Telefonun en etkileyici taraflarından biri ise pil ömrü. Yeni canavar tam tamına 11 saat oyun deneyimi sunabilen 5000mAh değerinde bir bataryaya sahip.

Yeni telefonların fiyatı ne kadar? Türkiye'ye ne zaman geliyor?

Önümüzdeki 6 ay içinde ülkemize de ayak basmasını beklediğimiz telefon, 2 renk ve 2 RAM seçeneği ile beraber geliyor. Siyah ve Mavi renklerde satışa sunulacak modellerin arasında bir farklılık bulunmazken, RAM tarafında farklı etiket değerleri söz konusu:

  • Y11 4 GB RAM + 128 GB dahili hafıza: 120 euro (Tahmini 2 bin 500 TL + vergiler)

  • Y11 6 GB RAM + 128 GB dahili hafıza: 130 euro (Tahmini 2 bin 800 TL + vergiler)

Peki siz yeni Vivo Y11 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni telefonu satın almak ister misiniz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir:

GPT-4'e Sordular: Yapay Zekanın Bile Şaşırıp Kaldığı İnsanlar Tarafından Pek Bilinmeyen 20 Gerçek
Stoksuz Satış Modeli: Drop-Shipping Nedir?
ChatGPT4: Gidişat Nereye?
Bilim Kurgu Filmlerinden Çıkmış Gibi: Apple Car Test Sürecinde

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!