Sudan Hoşlanmayan Kedisine Banyo Yaptırmaya Çalışan Kadının Zor Anları!

Kedilerin bu dünyadan olmadıklarına dair iddiaları güçlendirecek bir video! İnsan dostunun duşa sokmaya çalıştığı kedi tüm gücüyle sudan kaçıyor ve kaçarken de biraz zarar veriyor... İşte o anlar.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
06.12.2019

Kediler yı-kan-maz! Düzgün beslenen, temiz su ihtiyacını giderebilen, sağlıklı kediler zaten kendilerini temizler. Temizlik konusunda insanların yapabilecekleri; dışarıdan geldiyse patilerini nemli bezle temizlemek, gözlerindeki çapakları almaktır.

06.12.2019

Kesinlikle katılıyorum @Lvnt hatta fırsat buldukça güzelce tararsan tüyleri bir güzel hava alır ve kediye de masaj olur.

06.12.2019

Bir öğrenemediniz kedilerin kendilerini temizleyebildiğini. Gram acımadım.

06.12.2019

Bakıyorum çok zekisiniz. Arkadaşlar kedilerin de tüyleri yağlanıyor, özellikle uzun tüylü kediler kendilerini diğer kedilere nazaran daha az temizleyebiliyorlar. O yüzden 4 ayda bir yıkanma gerektiriyor. Ayrıca videoda gösterilen kedi sokaktan sahiplenilmiş bir kedi olabilir, kedinin pire ve bit problemi olabilir, tüylerinde yapışma meydana gelebilir. O yüzden yıkamak gerekiyor. Beyaz katı sabun doğaldır çok fazla kimyasalı yoktur o yüzden kedi derisine zarar vermez. Özel kedi köpek şampuanları var. Gelip kadına küfür etmeden önce durum değerlendirmesi yapın biraz.

06.12.2019

kedi bitliyse bit ilacı var, yıkamayla bit gitmez. kedinin tüyleri kirden yapışmışsa zaten yıkanarak açılmaz saç değil çünkü. dolayısıyla tüylerin tıraş olması lazım. uzun tüylü kediler yalanamazsa ya da zorlanıyorsa ki genelde çok fazla kendi tüylerini yuttukları için bağırsak ve sindirim problemi oluyor, yine tıraş olması lazım. illa da çıkmayan bir kir var ise de o bölge ıslak bezle silinir. bunun dışında kediler yıkanmaz. kedinin kendi dili senin saçma sabun ya da şampuanlarından çok daha iyi temizler. her hangi bir veterinere sorarak konu hakkında bilgi alabilirsin.

TÜM YORUMLARI OKU (27)