Suda Bile Üstünden Karizma Akıyor: Toplanın, Kıvanç Tatlıtuğ'un Geleneksel Sörf Şovunun 2024 Versiyonu Geldi!

Geçtiğimiz sene de Bodrum'da yaptığı jet-surf'le hepimize bir durgunluk geçirten Kıvanç Tatlıtuğ, artık gelenekselleşen sörf şovunun 2024 versiyonunu gerçekleştirdi!🙈

Ülkenin en yakışıklı erkeklerinin başında gelen, milyonlar için de her özelliğiyle 'ideal erkek', 'ideal koca' ve 'ideal baba'yı temsil eden Kıvanç Tatlıtuğ topluca övmelere doyamadığımız isimlerden biliyorsunuz!

Attığı her adım olay olan, oyunculuğu ayrı karizması ayrı konuşulan Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'e duyduğu büyük aşk ve oğlu Kurt Efe'ye düşkünlüğüyle kalbimizi eritiyor. En son Aile dizisiyle seyircisiyle buluşan ünlü oyuncu, şimdilerde Bodrum'da yazın keyfini ailesiyle çıkarıyor!

Mutlaka hatırlarsınız, geçtiğimiz sene bu sıralar Kıvanç Tatlıtuğ'un jet-surf'le şov yaptığı anlar gündeme oturmuş, sosyal medya kullanıcılarına "10 parmağında da 10 marifet mi be adam" dedirtmişti.

Hazırsanız sizi şöyle alalım! Artık gelenekselleşen Kıvanç Tatlıtuğ sörf şovunun 2024 versiyonu geçtiğimiz saatlerde sosyal medya platformlarına yıldırım gibi düştü!

Suda bile karizmasından bir gram eksilmeyen Tatlıtuğ'un süzüldüğü anlar yine ve yeniden "41 kere maşallah" dedirtti!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

O da İçimizden Biri: Bir Kullanıcıdan Yıllar Sonra Gelen Aslı Enver İtirafı Kalbinizi Sımsıcak Yapacak!
Reklam Diyen Herkese İnat Dudak Dudağa Görüntülenen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Yine Kimseyi Memnun Edemedi
Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti

Popüler İçerikler

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Denizde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Dehşet Olay: 'Batan' Göçmen Teknesindeki 16 Yaşındaki Kız Tecavüze Uğradıktan Sonra Boğularak Öldü!
Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor
YORUMLAR
24.06.2024

Sıradan bir insanın bisiklet sürmesini övmek gibi bir şey bu. Sınıfsal mı diyorsunuz ne, onun gibi bir şey işte.

Üç günde bir bu adamı görmekten de fenalık geçiriyorum ya. Buradan herkese soruyorum Kıvanç şöyle yaptı, Kıvanç böyle yaptı diye devamlı parlatılan bu adamın ülkemizde herhangi bir konu hakkında fikirlerini hiç duyuyor muyuz? Şu konu hakkında şöyle demişti de, buna itiraz etmişti diyebilecek olan var mı?

24.06.2024

Burası Hürriyet'in Kelebek ekine döndü resmen, İrem Derici sevgilisine niye küstü, Kıvanç Tatlıtuğ eşine ne hediye aldı, Demet Akalın hangi ünlüye atardamar yaptı, sörvayvırdaki falanca filancaya ne dedi hepsi boktan çıngıraklı şeyler, bi de şey var, seni düşünen kim, burcuna göre sevgilinin baş harfi ne, sen ne kadar şöylesin, seni gizliden seven kim, seçtiğin şeylere göre sen hangi tatlısın boktan boktan şeyler, tam ergen işi

24.06.2024

Onedio neden Pazar Sürprizi’sin artık??

TÜM YORUMLARI OKU (14)