Suç Makinesi Bu Kez Ordu'dan Çıktı! 22 Kez Ceza Yazıldı: Motosikletle Astsubayı Şehit Etti

İstanbul'un ilçesi Ümraniye'de 26 suç kaydı bulunan katil zanlısı Yunus Emre Geçti, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etmişti. Bir suç makinesi daha Ordu'dan çıktı. 'Dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün çarptığı Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır, şehit oldu. Kazaya karıştığı motosikletinin plakasına 22 kez ceza yazıldığı öğrenilen sürücünün, uyuşturucu kullanmaktan da kaydı olduğu öğrenildi.

İstanbul'dan sonra bir şehit haberi Ordu'dan geldi. Bir suç makinesi daha can aldı.

Edinilen bilgiye göre, Ordu’da motosikletle çarptığı astsubayı şehit eden sürücünün, daha önce defalarca kontrol noktasından kaçtığı ortaya çıktı.

Turnasuyu Jandarma Trafik Kontrol Noktası’nda görevli ekipler, 18 Eylül günü saat 10.30 sıralarında Adem T. yönetimindeki motosiklete “dur” ihtarında bulundu. İhtara uymayan Adem T., kontrolünü kaybettiği motosikletle Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’a çarptı.

Astsubay Çangır ile devrilen motosikletin sürücüsü Adem T. yaralandı. Olayda yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Astsubay Çangır ise şehit oldu.

Uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı olduğu, aşırı hız ve kontrol noktasında durmamaktan dolayı da plakasına yazılmış 22 idari para cezası bulunan Adem T. bugün adliyeye sevk edildi.

İşte o anlar:

Polisi Şehit Eden Zanlının Annesi Konuştu: "O Polisin Yerine Keşke Ben Ölseydim"
Gazeteci Emrullah Erdinç, Polis Şeyda'yı Şehit Eden Suç Makinesinin Karakoldan Nasıl Kaçtığını Açıkladı

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
YORUMLAR
25.09.2024

Ve bu millet hala daha bu adalet sisteminin hakimine ve savcısına saygı gösteriyor. Halbuki adamlar işlerini yapmama da bir numara.

25.09.2024

Türk Ceza Kanunu ile ilgili Yılmaz Özdil bugünkü yayınında çok güzel açıklama yapmış... (Reis döneminde tam kırkiki kez değişmiş...) 😡😡😡

Yaratacağınız İnfaz yasasını .... Daha kaç şehit vereceğiz?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ