Suç Kaydı Yok! Katilin Babası Konuştu: 'Psikolojik Sorunları Vardı'

İstanbul'un Fatih ilçesinde 19 yaşındaki Semih Çelik, yarım saat arayla iki kadını öldürdü. Daha sonra Çelik surlardan atlayarak hayatına son verdi. Bu olay sonrası gözlerin çevrildiği Çelik ailesinden baba Adem Çelik ilk kez konuştu. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu anlatan baba, oğlunun daha önce rahatsızlığıyla ilgili hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

19 yaşındaki Semih Çelik, dün kendisiyle aynı yaşta olan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşice katletti.

Olayın detayları haberimizde...

Fatih'te Korkunç Olay! Bir Günde İki Kadını Öldürdü: Cinayet Planını Defterine Çizmiş

Polis, mesleği kasaplık olan Semih Çelik'in babası Adem Çelik ile görüştü.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, polise, Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih’te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu anlattı.

Suç kaydının olmadığı tespit edilen Semih Çelik'in babası Adem Çelik, oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu ve daha önce rahatsızlığıyla ilgili hastanede tedavi gördüğüne dikkat çekti.

Semih Çelik’in hastane kayıtlarına ilişkin yapılan araştırmada, 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu ortaya çıktı. Polis kayıtlarına göre ise Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kaydı olduğu belirlendi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kadın Cinayetlerindeki Suçluyu Açıkladı: ''Diziler ve Video Oyunları''
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstedi: O İsimler Gece Yarısı Görevden Alındı
İlk Vukuatları Değilmiş: Beyoğlu'nda Bir Kadını Taciz Eden İki Kişi Tutuklandı
'Tavuğunu Yedi' Diye Sokak Köpeğini Sopayla Dövdü: Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı

Popüler İçerikler

Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
05.10.2024

Suçluyu adli kontrol şartıyla serbest bırakan ve hasta kişiyi tedavisi bitmeden topluma salan şahıslar da ceza almadıkça bu vahşetin sonu gelmez. Verdikleri kararların başkalarının hayatlarını söndüreceğini bilmeleri yetmiyor. Doğrudan etkileneceklerini kavrayacaklar ki kimse kimseyi serbest bırakmasın.

05.10.2024

her suclunun da psikolojik sorunlari var. bu psikoloji sadece oldurmeye, tcvz e ve katletmeye meyilli. bir kere de gormedim psikolojisi bozuk cicek eksin, hayvan beslesin, cocuklar icin bi guzellik yapsin. bu psikoloji sadece kotulugemi calisiyor.psikolojim bozuk gidip bi hamur yogur. okullara temizlikci lazim git 2 sinif temizlee..parkta kos. sokaklari supurenlere yardim et. git mezar temizle. benimde psikolojim bozuk..... bak bu yorumu yazarken bile psikolojim bozuldu

05.10.2024

Başları adlî olarak sıkıntıya girmediği sürece psikolojik sorunları olduğunu kabul etmezler.

05.10.2024

Psikolojik sorunları olan birini hangi hastane hangi sebeple taburcu etmiş, toplum içine salmış. Varsa ilaçlarını kullanıyormuymuş, tedavi süreci devam ediyormuymuş bunları sorgulamak lâzım. Öyle yok psikolojisi bozuktu diye işin içinden çıkılmamalı. Yazık iki fidan hayatın baharında yok yere gitti. Ateş düştüğü yeri yakıyor.

05.10.2024

anne baba çocuğuyla ilgilenmedigi için zaten iki kızımız öldürüldü

TÜM YORUMLARI OKU (12)