Şu Olayı Başka Ülkede Göremezsiniz: 10 Katlı Maket Düğün Pastasını Çaldılar

Bursa'da yaşanan olayda, iki hırsız maket düğün pastasını çaldı. 10 katlı ve 2 metre boyundaki maket düğün pastasını çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalanırken iş yeri sahibi, ''2 yıldır sıcağa, soğuğa ve yağmura dayanan 10 katlı pasta hırsızlara dayanamadı'' diyerek isyan etti.

"Değeri 500 lira"

Daha önce böyle bir hırsızlık ile karşılaşmadığını belirten dükkan sahibi Ertekin Er, 'Biz burada maket düğün pastası, dekorasyon ürünleri ve hediyelik eşya yapıp satıyoruz. Müşteriye ürün tanıtmak için kapının önünde duran pastayı göstermeye çıktık. Baktık ki yerinde yeller esiyor. Sonra kamera kayıtlarını inceledik. Traji komik bir olayla karşılaştık. Arkadaşlar 2 metrelik pastayı araca yükleyip götürüyorlar. Neden çaldıkları ile ilgili bir fikrimiz yok. Çalınan pastanın yaklaşık değeri bin 500 lira. Ürünlerimizi burada kendimiz üretiyoruz. Hazır bir üründü, biz de onu orada numune olarak saklıyorduk. Yağmurdan, sıcaktan ve soğuktan etkilenmediğini göstermek için teşhir ediyorduk. Yaklaşık 2 yıldır da orada duruyordu' dedi.

Kaynak: Son Dakika

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.07.2021

Vizyonsuz pezevenkler 😀

Pasif Kullanıcı
27.07.2021

Hırsızlığın hiçbir türlüsüne gülemiyorum. O kadar nefret ediyorum ki hırsızlardan. Hepsinin 2 cihanı kurusun orospunun çocukları.

28.07.2021

Spor salonundan 160 cm lik olimpik bar çalındığını bizzat gördüm bu neki ? Gece Arabaya atıp götürmüş adam bizimki elle koca salondan çıkarmayı başardı o kalabalıkta üstelik

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ