“Şu Endama Bak Endama!” Sözlerini Duymanı Sağlayacak Aşırı Şık Elbise Modelleri

Moda dünyasının kalbinin attığı bu dönemde, her biri birbirinden şık ve göz alıcı elbise modelleriyle karşınızdayız. Bu tasarımlar, sizi adeta bir diva gibi hissettirecek ve etrafınızdakileri büyüleyecek. 'Şu endama bak endama!' sözlerini duymaya hazır olun, çünkü bu elbiselerle her an, her yerde gözler üzerinizde olacak. Kendinizi özel hissetmek, çevrenizdekilere ilham vermek ve her zaman şık görünmek istiyorsanız, bu elbise modellerine göz atabilirsiniz.

Bu içerik 04.08.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

1. Trendyolmilla X Zeynep Tosun Lacivert Güneş Aksesuar Detaylı Abiye & Mezuniyet Elbisesi

Yaz gecelerine adeta güneş tanrıçası gibi doğarak tüm gözleri üzerinize çekmek isterseniz, güneş detaylı bu iddialı elbiseyi hemen buradan sepetinize ekleyebilirsiniz.

Çok şık çok beğendim kendi bedeninizi alın.

2. Gira Official Mavi Payetli Cut Out Detaylı Mini Elbise

Eğer giyim konusunda rastgele seçimler yapmak yerine, her zaman en iyisini arıyorsanız, mavi payetli cut out detaylı mini elbise tam size göre! Harika detaylara sahip bu elbise, özellikle vatka detayıyla sizi daha çekici ve zarif gösterecek.

Linki burada.

Aldım ürünü gerçekten çok tereddütteydim ama tek kelime ile bayıldım.

3. Betty & Sam Saks Drapeli Asimetrik Saten Elbise

Kumaş kalitesinden elbisenin duruşuna kadar her bir detayıyla kalitesini ve güzelliğini ortaya koyan Betty & Sam Saks Drapeli Asimetrik Saten Elbise, en özel gününüzde güzelliğinize güzellik katacak.

Linki burada.

Uzun zamandır aldığım eeen güzel elbise diyebilirim, göründüğünden çok çok daha güzel geldi, müthiş bir elbise tam bedeninizi alabilirsiniz, not içinde teşekkür ederim çok naziksiniz :)

4. Dadu Bej Pullu Abiye Mezuniyet Elbisesi

'Görür görmez 'benim olmalı' diyeceğin bir elbise modeliyle devam ediyoruz. Göz alıcı pul detayı ve romantik bir hava katan askı detayıyla sadece sizi değil, gören herkesi büyüleyecek bir güzelliğe sahip.

Linki burada.

Elbise aşşşırı güzel gören herkes bayıldı hem çok zarif hem aşırı gösterişli ayrıca satıcıya teşekkür ederim geç sipariş verdiğim için gelmemesinden korkuyordum rica ettim ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştı.

5. Mango Saten Elbise

Eğer saten elbiselere karşı ayrı bir zaafınız varsa, Mango'nun koleksiyonundaki bu saten elbise tam da sizin aradığınız parça olabilir. Rengi ve duruşuyla adeta göz kamaştıran bu elbise, herkesin üzerinde muhteşem duracak bir tasarıma sahip.

Linki burada.

Hayatımda gördüğüm en güzel elbise diyebilirim 60 kg m beden aldım.

6. Betty & Sam Koyu Kırmızı Saten Drapeli Askılı Elbise

Kırmızının asaleti, satenin ışıltısı ve drapenin zarafeti bir araya geldiğinde ortaya çıkan bu elbise, sizin de gardırobunuzun yıldız parçası olabilir. Özel günleriniz için işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız bu elbisenin linkini buraya bıraktım.

Betty sam kalitesi şaşmaz nişanım içinde buradan almıştım şimdi kınamda giymek için aldım tam beden alabilirsiniz parasını hakeden bir elbise.

7. Misscixfashion Kadın Pembe Desenli Drapeli Abiye & Mezuniyet Elbisesi

Bu muhteşem pembe desenli drapeli straplez elbiseyi giydiğiniz anda, kendinizi bir Barbie gibi hissetmeye hazır olun! Bu elbise, sarkıt kumaş detayı ve pembe deseniyle adeta bir rüyadan fırlamış gibi görünmenizi sağlayacak.

Linki burada.

Elbise o kadar iyi ki, Barbie gibiyim ❤️ İster partilik, ister düğünlük olabilir. 172 cm, 60 kg. M beden aldım, gayet güzel oldu.

8. Betty & Sam Heleny Özel Tasarım Haki Nişan Elbisesi

Heyecanla beklediğiniz o büyülü geceye adım atarken, üzerinizdeki midi boy, yuvarlak yaka ve geniş kol detaylarıyla herkesi büyüleyen bu elbise ile gecenin yıldızı olmaya hazır mısınız? Bu elbisenin en büyüleyici özelliği ise onun muhteşem haki rengi! 

Linkini buraya bıraktım.

Nişanım için aldım o kadar memnun kaldım ki anlatamam herkes çok beğendi kumaşı saten ama ince iç belli eden saten değil daha kalın içine dikişsiz iç çamaşırı giydiğiniz zaman asla sıkıntı olmuyor ben saten olduğu için bir neden büyük aldım net tavsiye ediyorum 🙏

9. Mango Desenli Sırtı Açık Elbise

Yazın sıcak gecelerinde, göz alıcı bir tarz yaratmak istiyorsanız, V yakalı, ince askılı ve sırt dekolteli bu büyüleyici elbiseyi tercih edebilirsiniz. Sadece giyenin değil, görenin de kalbini çalacak türden. Hem şık hem de rahat olan bu elbiseyle, her türlü etkinlikte göz kamaştırıcı kombinler oluşturabilirsiniz.

Linkini buraya bıraktım.

Tek kelime ile fiyatını sonuna kadar hakeden mükkemmel ötesi bir elbise .. 1 beden küçük aldım ben tam oldu boyu kumaşı dokusu harikaaaa🔥 Alın aldırın.

10. SpringStore Kırmızı Yırtmaçlı Saten Abiye

Kırmızının en çarpıcı ve büyüleyici tonuna sahip bu elbiseyi giyerken, etrafınızdakilere karşı kendinizi güçlü ve çekici hissetmeniz kaçınılmaz. Yırtmaç detayıyla bir adım öne çıkan bu saten abiye elbise ile herkesin gözlerini üzerinize çevireceğinizden emin olabilirsiniz.

Linkini buraya bıraktım.

11. Gülşah Evecen Özel Tasarım Hürrem Yeşili Örme Saten Uzun Elbise

İhtişamın ve zarafetin simgesi olan Hürrem yeşil rengine sahip, göz kamaştırıcı bir saten elbiseye ne dersiniz? Saten kumaşın verdiği parlaklık ve zenginlik ile asil duruşu simgeleyen bu elbise tam benlik diyorsanız, linki burada.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Ünlü Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Yaşamını Yitirdi
İstanbul Havalimanı'nda Hareketli Anlar: Ülkeden Kaçan Lübnanlılar Türkiye'ye Geliyor
YORUMLAR
22.08.2023

Ya iyi güzelde ama sanki hepimizin 36 bedeni var 😉

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ