Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in Partnerliği Yine Tepkilerin Odağında

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in partner olarak karşımıza geleceği Bir Gece Masalı dizisinden ilk tanıtım afişi geldi. İkili arasındaki yaş farkı yine tepkilerin odağına oturdu.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in yeni sezon için bir dizide partner olması kısa sürede tepkilere neden olmuştu. Bunun en büyük nedeni ise ikili arasındaki devasa yaş farkı.

Aralarında 14 yaş bulunan ikilinin daha önce Bizim Hikaye dizisinde rol aldığı sahneler X'te yayınlanırken, iki oyuncu arasında yaşanacak aşka izleyicilerin nasıl inanacağı merak konusu olmuştu.

İsmi Şehrazad olan dizi daha sonra Bir Gece Masalı olarak güncellenirken, merakla beklenen diziden sonunda tanıtım afişi geldi.

İşte Bir Gece Masalı dizisinin olay olan afişi:

Söz konusu fragmanın yayınlanmasının ardından haliyle ikiliye tepkiler yeniden hortladı. İşte onlardan bazıları:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

20 Yıldır Mutfakta! MasterChef'in 18. Yarışmacısı Battal Kaan Özdemir Hakkında Tüm Detaylar
Şerbo Fanlarını Böyle Alalım: Dizinin Kadrosuna Dahil Olan İki İsim Belli Oldu!
Kurtlar Vadisi'nin Cendere Müziğinin Başka Bir Filmin Müziğinden Uyarlandığı İddia Edildi!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
02.08.2024

Bu konu neden bu kadar abartılıyor. Gerçek hayatta hiç 18 yaşındaki biriyle aşk yaşayan olmadı mı? Acun'un sevgilileri bu kadar tepki görmemiştir. Kız gerçek hayatta reşit, kabul etmiş rolü. belli ki hikayede de orta yaş bir adamın genç kızla aşkını anlatacaklar. Uyumları tartışılır, kimi beğenir kimi beğenmez o ayrı. ama ne yapsalardı 18 yaşındaki bir karakteri 35 yaşındaki birine mi oynatsalardı. Eskiden lise dizileri öyleydi. 16lık çocukları 30lu yaşlardaki oyuncular canlandırırdı.

02.08.2024

Medya bize Arapların normal gördüğü aşırı yaş farklı ilişkileri nornallestirmeye çalışıyor ama ben çevremde böyle ilişki görmemiş birisi olarak midem bulanıyor. 19 yaşında çocuğun dengi 20, belki de taş çatlasın 25 yaşındaki birisidir. Amerika gibi ülkelerde 21 üstü bir eleman 19 yaşındaki kızla görüşüyorsa bu yasalar bazında yasak olduğu için ceza alabiliyor. Siz kart zamparaların hoşuna gidiyor diye anormali normal yapmayacağız.

03.08.2024

Dede hiç Avrupa'ya baktın mı sen :D çoğunun ilk cins*l deneyimi 13 , 14 yaşlarda oluyor genç yaşta doğuruyorlar. Onlarda bu durum daha fazla . Avrupalı oldukları için pek sana batmamış

03.08.2024

farah zeynep, öyle bir geçer zaman ki dizisindeki Aylin karakterini oynarken 21 yaşındaydı. Mete horozoglu ise Soner karakterini oynarken 35 yaşındaydı. Aylin ve Soner'i herkes çok yakıştırıyordu. Olabilir belki bunlar da beğenilir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ