Steven Spielberg'in Yeni Filmini Coen Kardeşler Yazacak

Hatırlarsanız geçtiğimiz ay yaptığımız bir haberde sizlere Steven Spielberg ile Tom Hanks’in yeniden bir araya geleceklerini ve U-2 ajan uçağı yüzünden yaşanan gerçek bir hikayenin sinema filmini beyazperdeye taşıyacaklarını iletmiştik.

Variety’nin yaptığı habere göre ise filmin senaristleri de kesinleşmiş oldu. Bugüne kadar Fargo, The Big Lebowski, The Man Who Wasn’t There, The Ladykillers, No Country For Old Man, Burn After Reading ve A Serious Man gibi çok önemli yapımların da senaryolarını kaleme alan Ethan ve Joel Coen kardeşler, ismi belli olmayan yeni projenin senaristlik görevini üstlenmiş durumda.

The Coens olarak adlandırılan ikili Tom Hanks ile daha önce The Ladykillers adlı projede çalışmıştı. James Donovan’ın gerçek hikayesine odaklanacak olan yeni projede, 1960 yılında yaşanan ajan uçak davasında pilot Gary Powers’ın ülkeye iade edilmesi için çabalayan bir Amerikalı avukatın hikayesi işlenecek.

Son olarak Coen kardeşlerin uzun vadede Hail Caesar adında bir projeyi yazıp yöneteceklerini de hatırlatalım. Steven Spielberg’ün yeni projesi ise muhtemelen Hail Caesar’dan önce gerçekleştirilecek.

  • Superkarga

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı