Stephen Hawking'in Yeni Sesi Olmak İsteyen Birbirinden Ünlü İsimler

Red Nose Day, engelli insanlara ulaşmaya ve yardım etmeye çalışan bir kuruluş. Gelen bağışları en doğru yerlere ulaştırmaya çalışan kuruluşun son çalışması ise büyük ses getirdi. Birbirinden ünlü isimlerin kamera karşısına geçtiği çalışmada, ünlüler Stephen Hawking'in yeni sesi olmak için birbirleriyle yarıştı. 

Bill Gates, Liam Neeson ve Anna Kendrick... Her biri yeni bir sese sahip olmak istediğini açıklayan Hawking için yarıştı.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR

Eddie Redmayne filmde mükemmel oynamıştı , seslendirebilir yakışır ama Liam Neeson sesi karizma gayet ...

27.03.2017

Stephen amcacım bence senin için en uygun ses nihat doğan'da var sen öyle gıy gıy adamların sesiyle kuramları teorileri falan ispatlayamazsın sana atarlı giderli birisi lazım böyle çıktımı "senin teorin benim teorim önünde diz çöker tövbe ister" gibi atarlanacak tartışma ortamlarında son sözü söyleyecek bir sese ihtiyacın var hem nihat doğana birşey olursa yedek parçasıda kolay bulunuyor ismail baki ya da sefa doğan veririz kimsenin ruhu bile duymaz en güzel yanıda söylediklerinden dolayı sürekli geri vites yapıyor bu sayede konusmadan önce bol bol düşünmen gerekiyor beyin egzersizi de yapmış olursun ohh misss

28.03.2017

muhteşem

TÜM YORUMLARI OKU (4)