Steam Fiyatları 1,300 TL'yi Aşan 5 Yeni Oyun Amazon Prime Gaming ile Bedava Oldu!

Amazon Prime aboneleri geride bırakmaya hazırlandığımız ayın oyunlarına ek olarak Steam fiyatlarının toplamı 1,300 TL'yi aşan 5 yeni oyuna daha kavuştular.

Amazon'un aylık abonelik sistemi Prime'a dahil olan hizmetlerden biz oyuncuların en çok işine yarayanı şüphesiz Prime Gaming.

Oyunculara her ay farklı oyunlarda ücretsiz ögeler ve avantajlar sunan Amazon Prime Gaming bunun yanında Twitch'te bir yayıncıya bedava abonelik ve elbette bedava oyunlar da veriyor.

Amazon Prime Gaming ay biterken oyuncularının karşısına toplam Steam fiyatları 1,300 TL'yi aşan 5 yeni oyunla daha çıkıyor.

Bu ayın Tales from the Borderlands, Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ve Kerbal Space Program gibi dikkat çeken oyunlarına ek olarak oyuncular Ghost Song, Black Desert, Ynglet, Mystery Case Files: Black Crown — Collector’s Edition ve Giana Sisters: Twisted Dreams'e de ücretsiz sahip olabilecekler.

Amazon Prime aboneleri için ücretsiz olan bu oyunları almak için süremiz ise sınırlı.

Eylül ayı oyunlarına ek olarak ücretsiz hale gelen 5 yeni oyunu 59 gün içerisinde kütüphanenize eklediğiniz taktirde oyunlar kalıcı olarak sizin olacaklar. Tüm bunların yanında Amazon Prime'ın aylık abonelik ücretinin 39 TL ve ilk ay ücretsiz deneme imkanı sunduğunu da hatırlatmış olalım.

İlginizi Çekebilir

Epic Games Store'da Haftanın Bedava Oyunu Ortaya Çıktı: Steam Fiyatı 350 TL'yi Aşıyor
Çıktıktan 4 Gün Sonra Toz Olan The Day Before'un Geliştiricileri "İkinci Şans" İstiyor!
Ubisoft Steam'e Geri Dönüyor: Oyunlar Artık İlk Günden Steam'e de Gelecek

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!