Star Wars: The Last Jedi'dan Merakla Beklenen Yeni Fragman Yayınlandı

15 Aralık'ta vizyona girecek olan Star Wars: The Last Jedi'dan yeni fragman geldi. Kaldığı yerden devam eden efsane hikayeden yayınlanan yeni fragman da tüylerimizi diken diken etmeye yetiyor.

Rey, Finn, Poe ve Luke Skywalker ile destansı yolculuğuna devam ediyor.

Fragman:

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
10.10.2017

Lighsaber ın herkesin elinde oyuncak olması beni üzdü. Ayrıca ilk filmde siyahi eleman daha önceden jedi ve sonrasında sith olan bir adamla savaştı! saniye sürmeden savaşın bitmesi gerekiyordu. Neyse bence artık eski tadı vermiyor (çok derin bir star wars fanıyım bu arada). Jediliğin sith liğin bir ağırlığı olması lazım sıradan insanlar bu karakterlerle bırak savaşmayı aklına dahi getirememeli. Bu arada "Remember the force ll be with you, always" diyorum. Her ne kadar hayıflansam da gidip bayıla bayıla seyredeceğim herkese iyi seyirler.

10.10.2017

Aynen çok saçmaydı kadının bir anda gücü hissedip koskoca Jedi eğitimi almış Kylo Ren'i yenmesi. Kimse bu konuyu sıkıntı etmedi niyeyse, sanırım direk konuya giriş yapılmak istendi, millette göz yumdu, tıpkı Game Of Thronun son sezonundaki ışınlanmalar gibi.

10.10.2017

Çok saçma mk, normalde güç jedi sayısı azaldıkça güçlenmesi gerekiyor, bu seride niye jediler mal gibi? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum, sithlerde mi vardı bu güç sith sayısı azaldıkça güçlenme mevzusu? Bilmeyen için açıklayayım; Güç dediğimiz şey güce sahip olanlar arttıkça onlara dağılır ve azalır, güce sahip olanlarda azalınca güç kalanlarda paylaşılır. Yani bu Star Wars serisinde güce sahip olanların birbirini öldürmesinin sebebi, gücü kendinde toplamak. Tabi bu olay çok eski dergilerinde vardı, bu seride o mantık var mı bilmiyorum, ama olması lazım.

10.10.2017

disneye gecip iyice popcorn olmus bir hikayeden saglam mantik iliskileri, konu butunlugu, guclu bir background beklemek hata olur bence.

10.10.2017

Bekliyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (22)