27 Ağustos tarihinde PC, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 için çıkan oyun ilk açık dünyalı Star Wars oyunu olma iddiası taşıyor ve bizleri maharetli bir hırsız olan Kay Vess ile tanıştırıyordu.
Insider Gaming'in haberine göre Star Wars Outlaws çıkışından bu yana çıktığı tüm platformlarda toplamda 1 milyon civarı kopya satışına ulaşabilmiş. Ubisoft'un oyuna dair satış beklentisinin ne olduğu muamma ancak iddialı bir AAA oyunun ilk ayında 1 milyon satış adedini ancak geride bırakmış olması muhtemelen yüzleri pek de güldürmemiştir. Bunun yanında geçen zamanın oyunun lehine olmayacağı da kesin.
Star Wars Outlaws'ın düşük satış rakamları Ubisoft'un diğer projelerini de etkilemiş gibi görünüyor. Insider Gaming'in haberine göre Assassin's Creed Shadows'un ertelenmesinin ardındaki nedenlerden biri de Star Wars Outlaws'tan çıkartılan dersler.
Sadece oynanış videolarından bile iki büyük falsosu kendini belli ediyor. Kafasında kask olan bir düşmanı etkisiz hale getirmek için çıplak elle attığımız yumruk yeterli ve oyuncu olmayan karakterlerin zekasında sorun var. İndirimde 100 TL olsa alınmaz.