Staj Yaptığı Otelde Ölü Bulunan Burak Oğraş'ın Dosyasıyla İlgili Kan Donduran Detaylar

2011 yılında Antalya'daki Rixos Lares Hotel'de staj yapan 16 yaşındaki Burak Oğraş, otelin tahsis ettiği pansiyona ait havuzda ölü olarak bulunmuştu. Fakat ne yazık ki baba Murat Oğraş'ın bütün çabalarına rağmen bu olayla ilgili sır perdesi bir türlü aralanmamıştı.

Burak'ın ailesi de aradan geçen bunca senenin ardından adalet arayışlarına kaldıkları yerden tekrar etmeye karar verdi ve dosya 9 yıl aranın ardından yeniden açıldı. Gazeteci Metin Cihan da Burak'ın dosyasıyla ilgili bazı önemli detayları, ortalıkta neler döndüğünü, kimin aklanıp kimin pakladığını net bir şekilde Twitter hesabından yayınladı.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26. Metin Cihan'ın çağrısıyla birlikte de sosyal medya kullanıcıları #burakiçinadalet etiketiyle Burak'ın katillerinin bir an önce yakalanması için aileye destek verdi.

İnsanların, mevki sahibi güçlerin çocuk cinayetlerine bu şekilde kayıtsız kalması canımızı çok yakıyor. Herkesin içinde pislik yuva yapmış... Daha ne diyebilirsin ki?

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
13.11.2020

ülkenin yeniden kurulması lazım neredeyse.. örümcek agı gibi her yeri sarmış bütün pislik.. herkes birinin adamı birilerine yeterli parayı verince istedigini yapabiliyor.. bu şekilde ülkenin sandıkta oylamayla moylamayla düzelecegine, güzel günler görecegine inanan varsa aptaldır.. dipten çürüyoruz ve insanlar hayat mücadelesi diye diye sesini çıkarmadı hiç bir şeye..

13.11.2020

İsmini vermeyeyim, bir kamu kurumunda tapu için imza görevlisiyim. İşim gereği neredeyse her gün müteahhitlerle karşılaşıyorum. Bu ülkede para tanrı olmuş, müteahhitler de yarı tanrı. Bu bahsettiklerim kıytırık iki üç bloklu apartman sahipleri. Bir de bu Rixosları vs. düşünün.

13.11.2020

Gün çabuk gelsin, devran çabuk dönsün!!

13.11.2020

Şu anda sosyal medya var ve böyle şeyleri duyabiliyoruz. Sosyal medyanın olmadığı zamanlarda kim bilir kaç tane böyle olay yaşandı da üstü kapatıldı.

TÜM YORUMLARI OKU (40)