Spora İlgisi Olmayan İnsanları Bile Ekrana Kilitleyecek Güzelliğe Sahip 18 Spor Spikeri

Son yıllarda kadın sporcu sayısında ciddi bir artış olsa da sporda hala erkek hegemonyası hakim. Erkeklerin böylesine fazlalıkta olduğu bu yerde kadın spikerler, spor haberlerini ve programlarını çok daha çekici hale getiriyor. Ülkemizde de bu konuda çok iyi ve çok güzel spor spikerleri mevcut. 

Türk televizyonlarının en güzel kadın spikerlerini derledik. Keyifli okumalar.

4. Tuğba Dural

https://www.instagram.com/duraltugba/

1981 doğumlu spiker Tuğba Dural, 2004 yılında CNN Türk spor servisinde çalışmaya başladı. Daha sonra NTV'ye transfer olarak spor haberleri ve programları sundu.

2009 yılında "Miss Imagine The Beauty Of Turkey" güzellik yarışmasında ikinci olan Aslan, TV Em, Habertürk gibi kanallarda sunuculuk yaptı. Kendisi 1989 doğumlu.

11. Ceyla Büyükuzun

Sky Türk, BJK TV ve TRT Spor'da çalıştıktan sonra A Spor'a transfer oldu. Kıvırcık saçları onu en farklı kılan özelliği. Ekranların en güzel yüzlerinden bir tanesi o da.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ekranların güzel spikeri Roksan Kunter, Osmanlı soyundan geliyor. Hürrem Sultan onun büyük büyük büyük babaannesi. Bu güzelliğini de sanırız ona borçlu. 1987 doğumlu olan Roksan Kunter, A Haber ve NTV Spor'da spor programları sundu.

s6.postimg.org

16. Dilara Gönder

17. Sine Büyüka

1983 doğumlu spiker Sine Büyüka, Şansal Büyüka'nın kızıdır. NTV Spor'da spor spikerliği yaptı. Şimdilerde ise müzikle uğraşıyor.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
09.04.2017

Onedio nun seksist içeriklerinden biri daha. Uzmanlıkları spor ve spikerlik olan insanları güzellik yarışması figürü haline getirmek...

08.04.2017

dilara gönder <3

08.04.2017

SAPIĞIZ ve bu durumu 'Erkeklerin böylesine fazlalıkta olduğu bu yerde kadın spikerler, spor haberlerini ve programlarını çok daha çekici hale getiriyor' gibi cümlelerle meşru kılmaya çalışıyoruz

TÜM YORUMLARI OKU (17)