Spor Yaparken Dinleyebileceğiniz Motivasyon Kaynağı Podcast Listesi

Spor yapmak ve sağlıklı beslenmek günümüzde oldukça popüler hale geldi. İster Instagram etkisi deyin ister başka bir şey ama artık birçok insan spora gidiyor ve sağlığına dikkat ediyor. Aslında bakarsanız bu oldukça güzel bir haber fakat bazılarımız spor salonlarının yüksek rakamlı fiyatlarından şikayetçiyiz, evde de spor yapmaya motivasyonumuz yok. 

Böyle bir derdiniz varsa size kendinizi spor yapmak için motive edebileceğiniz bazı podcastler önereceğiz. Bu podcastler hem sporda hem de spor öncesinde enerjinizi yerine getirecek. Daha planlı ve programlı egzersizler yapmanız için sizi yönlendirecek. Doğru beslenmenizi ve ruhunuza iyi gelecek seçimler yapmanızı sağlayacak.

10. Marathon Training Academy

İngilizce bir podcast yayını olan Marathon Training Academy, tam anlamıyla koşu yaparken dinlenecek podcastlerden bir tanesidir. Hem podcast hem de koşu sporları üzerine ayrıntılı bilgiye sahip olabileceğiniz bir kaynaktır. İçerisinde antrenmanlar ve profesyonel düzeyde sporculuk ile ilgili birçok deneyim bulunmaktadır.

Dinlemek için tıklayınız.

9. 5x5 FITNESS

Fitness ile ilgili tüm bilinmeyenler ve merak edilenlerin konuşulduğu podcast yayınıdır. Mehmet Özem ve Cemre Karapınar'ın yönettiği podcast yayınında zaman zaman fitness sektöründen konuklar ağırlanmaktadır. Eğer 'Neden kilo veremiyorum?' diye soruyorsanız ya da spor yaparken nasıl beslenmeniz gerektiğini bilmiyorsanız bu kanala bir göz atın deriz.

Dinlemek için tıklayınız.

8. Ege Fitness Motivasyonlar

Gerçek bir motivasyon kaynağı arıyorsanız, bu kanal hem yöneticisinin ses tonu hem de çarpıcı hikayeleri ile sizi inanılmaz gazlayacak. Özellikle ağırlık çalışırken kulaklığınızı takıp dinlemeniz gereken bir podcast yayını olan bu hesaba bir göz atın. Ve kendinizi şunu sorun, 'Şimdi değilse ne zaman?'

Dinlemek için tıklayınız.

7. Sporcu Beslenmesi

Spor yaparken kilo vermek ya da almak istiyorsanız bunun beslenme ile doğru orantılı olduğunu duymuşsunuzdur. Sporda beslenme sandığınızdan daha önemli bir konu o yüzden kendinizi bu konuda da bilgili düzeye getirmelisiniz. Bu kanal beslenme ile ilgili sizi yönlendirebilecek bilgiler veriyor.

Dinlemek için tıklayınız.

6. Fitness Motivation

'Ege Fitness Motivasyonlar' adlı kanala benzer içerikler çeken yabancı dilde bir podcast yayınıdır. Yayınlar basit düzeyde anlaşılabilir İngilizce cümlelerden oluşuyor. Onun dışında ses ve tonlama büyük oranda dinleyeni gaza getiriyor. Arkaya eklenen müzikler de oldukça etkileyici. Yani, İngilizce bilmeseniz bile iddia ediyoruz bu yayınlar sizi gaza getirecek! Öyleyse size tek bir lafımız var: Go, hunt your dreams!

Dinlemek için tıklayınız.

5. Sapiens Fitness

Kanal içerisinde spor yapmaya yeni başlayanlar için merak edilen tüm ayrıntılar anlatılmaktadır. Spora başlamadan önce ne yapmanız gerektiğini bilmek sizi rahatlatabilir. O sebeple öncelikle öğrenmeli ve yolunuzu çizmelisiniz. Bu kanal ile spora başlayabilirsiniz.

Dinlemek için tıklayınız.

4. The Art of Charm

Motivasyon ve kişisel gelişim kaynağı olan bu podcastte 300’den fazla video bulunuyor. Bu videolar dipten zirveye ulaşmış birçok başarılı insanın hikayesine ışık tutuyor. Adeta size kendinize 'Olmaz' ya da 'Yapamam' demeyin, diyor! Yabancı dilde yayın yapan bu kanala bir göz atın, deriz.

Dinlemek için tıklayınız.

3. Mind Pump

Mind Pump, kas geliştirmek ve fit bir vücuda sahip olmak isteyenler için adım adım neler yapılması gerektiğini anlatan bir yayın kanalıdır. İçerisinde egzersiz programınızı hazırlayabileceğiniz videolar bulunuyor. Bu videolar ile sayısız egzersiz modeli öğrenecek ve kendinize program hazırlayabileceksiniz.

Dinlemek için tıklayınız.

2. Dissect

Bu podcast kanalı sizi harekete geçirmek için müthiş bir motivasyon kaynağı niteliğinde. İçerisinde birden çok yayın yer alıyor. Bu yayınların tamamı inanılmaz heyecan verici müzikler içeriyor. Antrenmanlarınıza biraz tempo katmak istiyorsanız kulak verin deriz. Bu kanal sporda tüm enerjinizi kullanmanız için pre-workout kullanmaktan daha etkili olabilir!

Dinlemek için tıklayınız.

1. Nosleep

Egzersiz sırasında enerjim düşüyor, yorgunluktan uzanıp kalıyorumi diyenlerdenseniz bu podcast tam size göre! Motive kalmak için size birbirinden korkunç hikayeler anlatan bu acayip podcast yayını ile nabzınız daima hızlı olacak. Ayrıca konsantrasyonunuzu kaybedemeyecek kadar gerileceksiniz! Diğer yandan özel olarak gerilim müzikleri ve ses tonundan da etkilenebilirsiniz.

Dinlemek için tıklayınız.

Bonus: Fitness Motivation 2022

Spotify'da yer alan SH başlıklı kanal güncel olarak spor salonlarında dinleyebileceğiniz ya da antrenmanlarda kulaklıkla kendinizi gaza getirebileceğiniz listeler paylaşıyor. Biz de sizi spordayken enerjinizi katlayacak bir müzik listesi bulduk. Bu listedeki müzikler ile kaslarınıza güç pompalamak için tüm enerjinizi toplayabilirsiniz!

Dinlemek için tıklayınız.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Kameralara Karşı Görünmez Olmanızı Sağlayan Tişört!
Apple Yeni İşlemcileriyle Hız Sınırlarını Zorlayacak! TSMC'den 3nm Hazırlıkları Tamam Açıklaması Geldi!
Xiaomi Kullanıcılarına Müjde: MIUI 13 Güncellemesini Alacak Xiaomi, Redmi ve POCO Modelleri Açıklandı!
1 Milyon Kadın Üzerinde Yapılan Akıllı Telefon Araştırması Tümör Efsanesini Çürüttü!

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede