Spor Tarzında Giyinen Kadınlar! Kombinlerinizin Altına Çok Yakışacak Bot Model Tavsiyeleri

Tüm kışı rahat geçirmenizi sağlayacak, tarzınızla uyumlu ve kaliteli bir bot arıyorsanız doğru yerdesiniz! En sevilen bot modellerinin bulunduğu bu içerikte, siz de tarzınıza en uygun botu bulabilir ve bütün kışı sıcacık rahat geçirebilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 01.02.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

1. Timberland 6-Inch Premium Waterproof (GS) Bot

Yıllara meydan okuyan kalitesi ve güzelliğiyle öne çıkan Timberland Premium Waterproof Bot, kaliteden ödün vermeyi sevmeyenlerin tercih edebileceği bir marka. 

Suya dayanıklı dış yüzeyi, paslanmaz malzemeleri ve tırtıklı yapısıyla uzun yıllar sana eşlik edecek sağlam bir bot arıyorsan düşünmeden sepetine atabilirsin.

Fiyatı 2.999 TL

Linki burada.

2. Nike Air Force 1 High Utility 2.0 Kadın Botu

Basketbol tarzından esinlenerek üretilmiş olan Nike Air Force 1 High Utility 2.0 Bot, güçlü ve dayanıklı yapısını da asker botu stilinden alıyor. 

Asker künyelerine benzer dokuma dil etiketi ve asker ceketlerini andıran dikişlere sahip süet arka kısım ile bu ayakkabının tarzına hayran kalmamak elde değil.

Fiyatı 3.199,90 TL

Linkini buraya bıraktım.

3. Columbia Firecamp™ Kadın Bot

Su geçirmeyen, nefes alabilir ve sağlam üst yüzeyi ile öne çıkan Columbia Firecamp Bot, ağırlık yapmayan yalıtımı sayesinde soğuğu dışarda tutarak ayakların üşümesini engelliyor. 

Uzun süreli rahat kullanım için üstün darbe emiş desteği ve yüksek enerji dönüşümü için Techlite hafif orta tabanı bulunuyor.  Alabileceğin en kaliteli botlar arasında yer alıyor diyebiliriz.

Fiyatı 4.699,90 TL

Buradan ulaşabilirsin.

4. Salomon X Ultra 4 Mid Gore-Tex Hiking Kadın Bot

Yürüyüşler için özel olarak üretilen Salomon X Ultra 4 Mid Gore-Tex Hiking Bot, çevik ve hafif yapısı sayesinde engebeli arazilerde bile hızlı hareket etmeni sağlıyor. 

Kadınların anatomik yapısına göre özel olarak üretilen bu ayakkabı hem outdoor aktivitelerinde hem de günlük yaşamda kullanıma uygun bir model. 

Fiyatı 4.199.99 TL

Linkini buraya bıraktım.

5. Skechers Go Run Trail Altitude-Highly Bot

Skechers rahatlığı ile henüz tanışmadıysan şimdi tam sırası!

Orta yükseklikte, deri ve nefes alabilen file kumaştan oluşan Skechers Go Run Trail Altitude-Highly Bot ile gün boyu yumuşak adımlar atmanın tadını çıkarın.

Fiyatı 1.499.90 TL

Buradan ulaşabilirsin.

6. Timberland 6-Inch Premium Winter Shearling Lined (GS) Bot

Timberland markasına değinmişken en sevilen modellerinden biri olan Timberland Premium Winter Shearling Lined Bot modelini söylemeden geçmek olmaz. 

Sert soğuklarda bile ayaklarını hem kuru hem de sıcacık tutacak bu modeli de düşünebilirsin.

Fiyatı 3.299 TL

Linkini buraya bıraktım.

7. Nike Court Borough Mid 2 BG (GS) Bot

Bazı ayakkabı modelleri daha giymeden bile görünüşü ile ne kadar rahat olduğunu gösteriyor. İşte o ayakkabılardan biri olan Nike Court Borough Mid 2 BG Bot, günlük yaşamda rahatlıkla tercih edebileceğin bir model. 

İç kısımdaki tüylü yalıtım desteği sayesinde gün boyu ayaklarınız içinde rahat ve sıcacık kalacak!

Fiyatı 1.009,90 TL

Linkini buraya bıraktım.

8. Merrell Moab 2 Mid Gore-Tex Hiking Kadın Bot

En çok tercih edilen modeller arasında yer alan Merrell Moab 2 Mid Gore-Tex Hiking Bot, dayanıklı ve nefes alabilen yapısından daha çok verdiği konfor ile öne çıkmayı başarıyor.

Dayanıklı deri malzemesi, destekleyici ayak tabanı ve Vibram dış taban teknolojisi ile hafif bir yapıya sahip olan bu bota kesinlikle bir şans vermelisin.

Fiyatı 2.999,99 TL

Buradan ulaşabilirsin.

9. Timberland Vibram Euro Hiker Waterproof Kadın Bot

En sert hava koşullarına bile dayanacak şekilde tasarlanan Vibram tabana sahip Timberland Vibram Euro Hiker Waterproof Kadın Bot, engebeli yerlerde ve kaygan zeminlerde korkusuzca yürümeni sağlıyor. 

Yandan ve alttan destekli ortopedik tabanlığı ile bütün günü konforlu ve ferah geçirmene yardımcı oluyor.

Fiyatı 4.499 TL

Linkini buraya bıraktım.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu