Spor Salonlarının Vazgeçilmezi Egzersiz Bisikleti Nasıl Üretilir?

How It's Made kanalı spor salonlarında sıklıkla kullanılan egzersiz bisikletinin nasıl üretildiğini anlatan bir video hazırladı.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
28.07.2016

kafamı kesseler kullanmam dediğim yegane icatlardan birisidir kendisi... zaten oldum olası gereksiz nem ve leş ter kokusuyla tütsülenmiş apış arası kokan mekanlarda spor yapmak anlamsız gelmiştir bana... ulan spor yapıyorsun, kaslardan verim almak istiyorsun ama yetersiz oksijenli ortamda bunu icra ediyorsun... kuzum çoğafedersin mal mısın? yeterli oksijen gitmeyen kaslar bir süre sonra yorulur ve yaptığının pek bi anlamı kalmaz... ayrıca kapalı mekanda pislet kullanmak ney la?! yemişim rüzgarı hissedemediğin, rampa çıkarken bacaklarını yakmayan bisikleti! (özet geç diyenlere dev hizmet... bi boka yaramaz... kullanma... çık sokakta bin..)

28.07.2016

Muhakkak iyi havalandırma şartlarına sahip salonlar var artık... Ancak açık alanı tercih ederim. Özellikle bisiklet gibi yüksek performans ve kardio sporları için. Açık alan bisiklet kullanımı ısınmaktan ziyade çok ciddi bir iş... Yanlış kullanımlar yüzünden özellikle diz kapağı ve çapraz bağlarda büyük problemler yaratabilir.

TÜM YORUMLARI OKU (6)