Tüm Türkiye Bu Görüntüyü Konuşuyordu: TFF'den Arda Güler Açıklaması Geldi!

A Milli Futbol Takımı’nın Çekya maçı için hazırlıkları devam ederken, antrenman esnasında Montella'nın Arda Güler'in elinden antrenman formasını alıp bir başka oyuncuya veresi gündem olmuştu. Çok geçmeden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kameralara yansıyan görüntülere ilişkin açıklama geldi.

A Milli Futbol Takımımızın Gürcistan karşısındaki 3-1'lik galibiyetinde büyük emeği olan Arda Güler, grubun ikinci maçı Portekiz karşısında ilk 11'de yer almamıştı.

Sakatlık iddiaları gündemi meşgul ederken, net bir açıklama henüz yapılmamıştı.

Çekya maçı için hazırlık yapmaya başlayan takımımızın yaptığı ilk antrenman sırasında teknik direktör Montella'nın Arda'nın elinden formayı çekip aldığı görüntüler hazırlıklara gölge düşürdü.

Kayıt altına alınan o anları buradan izleyebilirsiniz👇🏻

Sosyal medya kullanıcılarından görüntülere sert tepkiler geldi👇🏻

Antrenmanda Arda Güler'in Elinden Formayı Çekip Alan Montella Tüm Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Sadece sosyal medyada değil. Ünlüler camiasından da o görüntülere eleştiriler gecikmedi👇🏻

Tepkiler Büyüyor: Mustafa Sandal'dan Arda Güler'in Elinden Forma Alan Montella'ya Zehir Zemberek Sözler!

Tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, TFF'den beklenen açıklama geldi:

''A Millî Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir. Kalbi Türk Millî Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız.''

Popüler İçerikler

TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
YORUMLAR
23.06.2024

Bu aşamadan sonra montella hamit federasyon başkanı son maça çıkmadan istifa etmelidir. teknik heyette bulunan yerli hocalar ile son maça çıkıp geliriz bu rezillikler son bulmalı.

23.06.2024

Tüm bu yaşananlardan sonra milli takımın bir an önce turnuvadan elenmesini istiyorum. Montella, formayı Arda'nın elinden öyle çekti ki, çocuk ağlamaklı oldu. Buna rağmen, yapılan açıklamalar IQ seviyemizle alay eder gibi.

23.06.2024

İstemene gerek yok zaten elenecekler🫣 Yıldızları söndürmeye çalışan ve kendi belirlediklerini parlatmaya çalışan birileri var ki onlar yüzünden millet spordan soğudu memlekette. Hala bu ülkede körü körüne taraftar olanlara diyecek söz yok. Her yer şike her taraf kokuşmuş partizan dolu. Adamlar hangi spor olursa olsun kendilerinden olmayana şans tanımıyorlar. Olanlara da ikinci sınıf insan muamelesiyle görmezden gelmeye çalışmaları yok mu 🤔 Ancak ezik zihniyetler intikam duygusuyla hareket ederler. Örnek papua new guinea futbol federasyonu🤣🤣🤣

23.06.2024

Yersen

TÜM YORUMLARI OKU (41)