Spor Antrenörü Türkiye'de Tavuk Fiyatlarının Yükselmesine İsyan Etti: 'Allah Belalarını Versin'

Spor antrenörü Barış Okan Belovacıklı, Sports Guru YouTube kanalında soru-cevap yaptığı sırada gelen bir soruya isyan etti.

Barış Okan Belovacıklı'ya, 'Türkiye'de dar gelirliler için spor yapmak çok zorlaştı. Tavuk fiyatları çok yükseldi. Alternatif olarak protein ihtiyacımızı sakatatlardan karşılasak olur mu?' diye bir soru geldi.

Barış Okan Belovacıklı'nın ise bu soruya cevabı, 'Ne diyeyim ya gerçekten kötü, üzücü bir soru. Şu soruyu sorduranların iki dünyada da yakası bir araya gelmesin. Bu çok kötü bir soru. Eskiden tavuk o kadar ucuz bir proteindi ki. Gencecik çocuğun spor yapmak için yemek zorunda kaldığı şeylere bak yani. Yani eskiden hayvanlara attığımız şeyleri şimdiki gençler bunları yesek de olur mu diye soruyor. Bu soruyu sorduranların Allah belasını versin' oldu.

İşte o anlar: 👇

Barış Okan Belovacıklı'nın soru cevap videosunun tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
22.07.2021

Adam sarayda ejderha meyvesi yiyor spor yapan gencler en onemli hayvansal proteini alamiyor. Bir tane sisman lider vardi Kore'de ona cok gulerdim. Kendisi sisman yaninda herkes siska diye simdi aynisi TR de oldu. Saraydaki ve yanindakiler gobekli disaridaki halk gerekli besinleri alamiyor.

22.07.2021

göbek yediğin şeylerle de alakalı makarna,ekmek vs. gibi karbonhidrat içeren besinlerin fiyatı daha uygun olduğu için insanlar bunları tüketebiliyor.Karbonhidratın fazla alındığı durumda direkt yağ olarak depolanıyor. Dipnot: protein diyeti var protein içeren besinlerin çoğu hayvansal gıdalar ve pahalılar. Ayrıca vücutta en son yakılırlar bundan önce ise depolanan yağlar yakılır.Yağ yakımı aşırı zor olduğu için ciddi bir spor rutini gerektiriyor.Kilonun oluşma nedeni fakirlikle bile alakalı olabiliyor yani

22.07.2021

Beğenmeyen 2 kişi götümüze domuz bagirsagi girsin

22.07.2021

hoşlarına gider

22.07.2021

Bu adama bayılıyorum ya, çok doğal ve duyarlı bi adam

TÜM YORUMLARI OKU (11)