Sponsorluk Kararı Tepkilere Neden Olmuştu! Togg, Fatih Altaylı'nın Konuk Olacağı Etkinlikten Çekildi!

Özellikle seçim döneminde Togg üzerinden yürütülen kampanyalara sert tepkiler gösteren gazeteci Fatih Altaylı'nın katılacağı Brand Week İstanbul etkinliğine Togg firmasının sponsor olması sosyal medyada tepki çekmişti.

Konudan haberi olmadığını söyleyen Altaylı, ''Dün bazı troller, bir yerlerden aldıkları emir doğrultusunda olsa gerek bana yönelik bir saldırı başlattılar. 'Bu dangalak trol sürüsüne şunu söyleyeyim. Ben o etkinlikte geçen yıl da bir panelde yer aldım. O zaman da Togg sponsordu." diyerek tepki gösterdi.

İlgili haber 👇

Fatih Altaylı, Togg'un Kendisine Sponsor Olduğu İddialarına Yanıt Verdi!

Sosyal medyada dönen tartışmaların ardından Togg Brand Week İstanbul etkinliğinden çekildiğini duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Togg kanadından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

'Marka ve ürünlerimizi pazarlama profesyonelleriyle buluşturmak amacıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan bir etkinlikte 'kurumsal sponsor'lardan biri olarak yer alma kararı almıştık.

Ancak bazı mecralarda, etkinlikte yer alma şeklimizin amacı dışında tartışmalara konu olması ve markamıza zarar vermesi üzerine bu organizasyondan çekilme kararı aldığımızı bildiririz.'

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
24.10.2023

Bu kafayla togg, yandaş müteahhitlerin sadece ihaleye giderken bindiği arabaları üreten bir marka olmaktan öteye gidemez. Bir boku da siyasallaştırmayın şu ülkede de geleceğe dair ümidimiz olsun.

24.10.2023

Bazı mecralarda, etkinlikte yer alma şeklinizin amacı dışında tartışmalara konu olmasının sebebi kendi trolleriniz yalnız.

24.10.2023

Markanıza zarar vermek mi?? :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ