Spider-Man 4 Filminden Yeni Detaylar: Yönetmeni, Oyuncuları ve Çıkış Zamanı Belli Oldu!

Yeni sızıntılar 'Spider-Man 4' filmiyle ilgili yönetmenin kim olduğu, oyuncuları ve çekim süreciyle ilgili bilgileri ortaya çıkardı. Detaylar içerikte. 👇

Kaynak: 1

"Spider-Man 4" filminin başrollerinde Tom Holland ve Zendaya'nın yer alacağı doğrulandı.

Zendaya'nın, "Euphoria" dizisinin üçüncü sezon çekimlerinin ertelenmesi Spider-Man 4 projelerine öncelik verilmesiyle ilişkilendiriliyor.

Filmin yönetmenliği için ise "Hızlı ve Öfkeli 9" filmiyle tanınan Justin Lin ile görüşmelerin sürdüğü bildiriliyor.

Lin'in bu devam filmine taze bir bakış açısı getirmesi bekleniyor. Film çekimlerinin bu yılın eylül ya da ekim aylarında başlaması planlanıyor ancak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Spider-Man evreninin hayranları, "No Way Home" filminden Tom Holland'a eşlik eden Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın yeni filmde yer alıp almayacakları konusunda merak içinde. Ancak şu an için bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor.

Yılın başlarında ise Marvel Studios ve Sony Pictures arasında bir anlaşmazlık yaşandığı ortaya çıkmıştı. Marvel, Vincent D’Onofrio’nun canlandırdığı Kingpin karakterini filme dahil ederek daha karakter odaklı ve gerçekçi bir hikaye yaratmayı isterken Sony önceki Spider-Man filmlerinin başarısını sürdürme niyetindeydi.

Çekimlere başlanacağına dair haberler tarafların bir anlaşmaya vardığını gösteriyor. Hangi tarafın görüşlerinin öne çıkacağını zamanla göreceğiz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Başrolünde Will Smith'in Yer Aldığı 'Bad Boys: Ride Or Die' Filminin Fragmanı Çok Beğenildi!
Stephen King'in Severek İzlediği Birbirinden Kaliteli Yabancı Dizi Önerileri
James Bond'un Eski Oyuncusu George Lazenby, Aeron Taylor-Johnson'ın Yeni 007 Olacağı İddialarına Yanıt Verdi!

Popüler İçerikler

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
26.03.2024

Hızlı ve Öfkeli serisinin en düşük puanlı filmlerinde yer almış yönetmeni sen çık Örümcek Adam filminin başına getir. Bravo!

27.03.2024

Zendeya da yer alacakmis? O zaman önceki filmin ne anlami kaldı. Kendisi bir sjw balonu. Ondan çok daha yetenekli karizmatik ve güzel siyahi oyuncular dolu. Neden bu kadar filmde oynatıyorlar anlamak mümkün değil. Bu arada Sony nin para hırsı filmi batiracak sanırım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ