Sperm Donörü Olan Babasından 50 Kardeşi Olduğu İçin Kimseyle Flört Edemeyen Bahtsız Kadının Hikayesi

Sizleri TikTok'ta anlattığı hikaye ile herkesi şaşırtan 23 yaşındaki Izzy ile tanıştıralım.

New Jersey'de yaşayan Izzy kimliği belli olmayan sperm donörü babasından 50 kardeşi olduğu için kimseyle duygusal bir şey yaşayamıyor çünkü görüştüğü insanlardan bir tanesinin kardeşi çıkmasından çok korkuyormuş.

Izzy birkaç yıl önce atalarını öğrenmek için DNA testi yaptırıyor ve aslında İtalyan olmadığını öğreniyor. Daha sonrasında ise bir kadın kendisine Facebook üzerinden ulaşıyor ve büyük bir ailesi olduğunu öğreniyor.

Izzy ve aslında üçüz olan 2 erkek kardeşi annesi tarafından yetiştirilmiş ve biyolojik babasının aslında adı belli olmayan bir sperm donörü olduğunu öğreniyor.

“Biriyle flört etmeye başlamıştım. İkinci buluşmada belirli bir kişi veya aile ile ilgili olup olmadığımı soran bir mesaj aldım. Daha sonrasında ise sperm donörü bir bebek olup olmadığımı sordu.'

Daha sonrasında bir Facebook grubuna katılan Izzy, aynı sperm donörünün 50 tane çocuğa biyolojik babalık yaptığını öğreniyor.

Izzy son zamanlarda insanlarla görüşmekten çekindiğini dile getiriyor, sokakta her an bir kardeşi ile tanışabileceğini düşünüyor.

Izzy'nin yaşadıklarını anlattığı videoyu buradan izleyebilirsiniz;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kanımız Dondu! Kadın Dansçı Olarak Daha Fazla Para Kazanacağı İçin Cinsiyet Değiştirmeye Zorlanan Bahtsız Adam
Erkeklerin Burunları ile Penis Boyutları Arasında Bağlantı Olduğunu İddia Ederek TikTok'ta Olay Olan Doktor!
Kendisini Aldatan Sevgilisinden İntikam Almak İçin Erkek Kardeşinden Hamile Kaldığını TikTok'ta Anlatan Kadın

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
05.11.2021

Klasik bir aile biriminde çocuk yetiştirmek istemeyen insanları anlayabiliyorum ama işin bu kısmı çoğunlukla unutuluyor sanırım. Sperm bankasından doğan çocuklara çok büyük haksızlık bu, sonuçta büyüyüp kendi ailelerini kurmak isteyecekler. Böyle şeylerin elden gelindiğince gözetimde olması gerekir, bankaların bu yöntemle doğan çocuklarla iletişimi kesmemesi ve kardeşler arasında networking oluşturması lazım. Donörler hukuksal olarak çocuklarından sorumlu olmak zorunda değil, çocuklar babalarının kim olduğunu bilmek zorunda da değil, aynı babadan olduklarını bilsinler yeter.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ