‘Sperm Bankası Yerine İnşaat İşçileri Var' Demişti: RTÜK'ten Seda Sayan'a 5 Kez Program Durdurma Cezası

Programında 'Sperm bankasından çocuk sahibi olur musunuz?' sorusunu cevaplayan eski manken Ece Gürsel'e 'Kız yazık, ne inşaat işçileri var! Günah, onlar insan değil mi?' demişti. Sayan'ın sözleri üzerine RTÜK de harekete geçti ve 'Seda Sayan'la' isimli programda inşaat işçilerine yönelik tepki çeken sözler için kanala 5 kez program durdurma cezası verdi.

AA'da yer alan habere göre, RTÜK'ün bugün gerçekleştirilen toplantısında, Show TV'de 5 Mart'ta yayınlanan 'Seda Sayan'la' programında sunucu Seda Sayan'ın kamuoyunun tepkisini çeken inşaat işçilerine yönelik ifadeleri ele alındı.

En üst seviyeden ceza verildi

Üst Kurul, söz konusu yayında programın konuğu manken Ece Gürsel'in sperm bankasından çocuk sahibi olmak konusundaki ifadeleri üzerine, Sayan'ın 'Ne gerek var inşaat işçileri var ya' sözleri nedeniyle kanala en üst seviyeden ceza olan 5 kez program durdurma müeyyidesinin uygulanmasına karar verdi.

Neler yaşanmıştı?

Seda Sayan'dan Tepki Çeken 'Sperm Bankası' Alternatifi: 'Ne İnşaat İşçileri Var. Onlar İnsan Değil mi?'

RTÜK'e şikayet yağmuru

Öte yandan Seda Sayan'ın inşaat işçilerine yönelik sözleri için hem İnşaat İşçileri Sendikası hem de vatandaşlardan RTÜK'e son birkaç günde yüzlerce şikayetin ulaştığı öğrenildi. Üst Kurul, bu kapsamda 400'ün üzerinde şikayet aldı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
09.03.2018

Hülya Avşar çıkar bi programında kadın dediğin evde oturur kocasına hizmet eder der bi programında erkeğin aldatmasının çok normal olduğunu iddia eder Rtük saçma sapan şeylere ceza getireceğine şunları kaldırsın ortadan ama nerdeee

09.03.2018

Bu kadının bir de Hülya Avşar'ın laflarına şaşırmıyorum asıl şaşırdığım bunların ünlü olup paraya para dememeleri gerçekten haber başlığını görür görmez gerizekalı dedim

böyle programlar kaldirilsin artik. Tv de ise yarar program sayisi cok az...

09.03.2018

yok bence.

TÜM YORUMLARI OKU (36)