Sözleri Maçın Önüne Geçti! Kerem Aktürkoğlu Galatasaraylı Taraftarların Eleştirilerine Sitem Etti

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor'u mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşmada rotasyona giden Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu'nu dinlendirdi. Yıldız oyuncunun maç çıkışında minik bir taraftara söylediği sözler, en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Rams Park'ta oynanan mücadelede, sarı-kırmızıların 4-2'lik üstünlüğü ile noktalandı. Galatasaray adını bir üst tura yazdırırken Bandırmaspor, kupaya veda etti.

Ev sahibi ekibin gollerini 26'da Davinson Sanchez, 36'da Halil Dervişoğlu, 40'ta Tete ve 90+5'te Vinicius kaydetti. Bandırmaspor'un golleri ise 45+3'te Sergen Piçinciol ve 77'de Mulumba'dan geldi.

Maça yedek olarak başlayan ve teknik direktör Okan Buruk'un süre vermeyip dinlendirmeyi tercih ettiği Kerem Aktürkoğlu, maç çıkışındaki sözleri ile gündeme geldi.

Son dönemde bazı taraftarların eleştirisine maruz kalan 25 yaşındaki futbolcu, kendisinden istenen fotoğraf talebini geri çevirmedi ve esprili bir dille sitemde bulundu.

"Sen de mi beni sevmeyenlerdensin"

Aktürkoğlu, minik taraftara 'Sen de mi sevmeyenlerdensin' derken, bir gazetecinin kendisine 'Seni sevmeyen kendine baksın' sözlerine gülümseyerek karşılık verdi.

İşte o anlar 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Efsane Futbolcu Michael Owen, Oğlunun Doğum Gününü Kutlarken Sergio Reguilón'un Kafasını Karıştırdı
Sevilla Forması Giyen Ocampos Saha İçinde Tacize Uğradı
Cinsel Saldırı Suçundan 1 Yıldır Tutuklu Olan Dani Alves Hakim Karşısına Çıktı

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
07.02.2024

Kerem. İşte en büyük mental hatan bu! aslında bizim ülkemizin en büyük hatası bu.. Sen profesyonel futbolcusun. Bize eş adayı değilsin. İyi bir insan olman, seni sevmemizin yaptığın işle ne ilgisi var? Sen futbolunu iyi oyna yeter. Neden Avrupa takımları çok başarılı? Çünkü Dünya yıldızı futbolcu da olsan 3 hafta üst üste kötü oynarsan yedek kulübesinde oturturlar adamı.. Ayrıca, GS taraftarı seni çok seviyor. Sana kızmamızın sebebi de bu zaten. Çünkü hayal kırıklığı. Senden üst düzey performans beklentisi içinde olmamız. Çünkü bunu yapabilecek yetenekte olman.. Şu son vuruşunu düzelt artık yeter.. Tarak kemiğini s.....cem haaa😘😀

07.02.2024

3 senede hayatın değişti. Belki de Avrupa'nın kalburüstü takımlarından birine gideceksin. Mızmızlanmayı bırakıp işine baksan çok daha iyi işler yapacaksın. Hagi yuhalandı o tribünlerde. Selçuk İnan'ı sahadan kovdular. Galatasaray taraftarı da böyle işte.

07.02.2024

Hasan Şaş Galatasaray benim için bitmiştir deme seviyesine geldi. Ama yeteneğinden şüphe duymayan sakin karakterli insanlar da her zaman büyük işler yaptı.

07.02.2024

pendiğe istanbbulspora herkes gol atar kerembey bayern e atta yıldız olda görelim senin kaçırdıkların gol olsa şimdi ikinci turdaydık

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ