'Sözde Ermeni Soykırımı'nı Konu Alan İlk Hollywood Filmi 'The Promise' Vizyonda!

Tarihsel konuları yönetmeyi seven Terry George’un yazıp yönettiği The Promise, ilk duyurulduğundan beri Türkiye'de tepki çekmeye başlamıştı. Sözde Ermeni soykırımını konu alan ilk Hollywood filmi olarak dikkat çeken yapım Charlotte Le Bon, Christian Bale ve Oscar Isaac gibi isimleri barındırıyor. Film 'gerçeklere dayalı' şeklinde duyurularak, Türklerin Ermenileri katlettiğini savunuyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Film ayrıca IMDb'de 1 ve 10 puanlarında yoğun bir şekilde oylanıyor.

Kaynak: Ekşisözlük/tutankhom

Film hakkındaki daha detaylı içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz:

'Ermeni Soykırımı' İddialarını Beyaz Perdeye Taşımaya Hazırlanan Film: The Promise

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
22.04.2017

Ben Elazığlıyım bu sözde ermeni soykırımını savunan aptal yurdum insanı bir de beni dinlesin.Zira rahmetli babaannem ermeni mezalimini birebir yaşamış bir insan.Ermeni çeteler köyleri basıp çoluk çocuk demeden katletmeye başlamış.İtilaf devletlerinin Osmanlı(Türkiye) topraklarını böleceğinden onlara da pay düşeceğinden emin oldukları için ne yaparsak kardır düşüncesiyle.Tabi o zaman Osmanlı ordusu batıda savaş verdiği için doğuda insanlar kendi kendilerini korumaya çalıştılar.Elde silah yok bir şey yok.Ermenilerin elinde Fransız Rus destekli cephaneler var.Büyük dedem erken yaşta vefat ettiği için büyükbabaannem iki kızını almış bizim köyümüz ve çevre köydeki insanlarla Diyarbakır ı geçip(orasıda güvenli olmadığı için)Mardin e kaçmışlar.Büyük babaannem fakir ve savunmasız olduğu için iki kızını orada zengin bir aileye evlatlık bırakmak zorunda kalmış.

22.04.2017

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6e/7e/a0/6e7ea03ac8b6a430c020ff9479f5a36c.jpg

22.04.2017

Ulan çakma hümanistler sizin hümanizm dediğiniz olay sadece avrupalılar amerikalılar için mi var?He he yavrum he ermenilere soykırım yapıldı ühühühü.Kafasız pezevenkler ülkenize yedi düvel kuduz köpekler gibi saldırmış hepsi birer parça koparmaya çalışmış.Bu toprakları bir arada tutmaya çalışan insanlara yapılmayan zulüm kalmamış ama ermenilere soykırım yapıldı.Rahmetli dedemin çok özel bir vecizesi var DE SİKTİR!Önce şu içimizdeki çakma tatlısu hümanistleri ayıklamak lazım.Beyinsiz yaratıklar kendi insanına acımaz başkasına gelince hümanist olur.

22.04.2017

Ermeniler o silahlı çeteleri çiçek dağıtmak için kurmuşlardı zaten değil mi?Ne kadarda düşünceli bir millet şu ermeniler!

Pasif Kullanıcı
22.04.2017

ABD, Fransa, Almanya, İngiltere, Rusya gibi ülkeler ilk önce kendi bokunu temizlesin daha sonra başkasına atlasın

TÜM YORUMLARI OKU (97)