Sözde Eğitimci: 'D' Harfini Yazamayan 1. Sınıf Öğrencisini Döven Öğretmene Ev Hapsi

Adana'da bir sınıf öğretmeni, tahtaya kaldırdığı 1.sınıf öğrencisinden 'D' harfini yazmasını istedi. Ancak öğrenci bu harfi yazmakta zorlanınca öğretmeninden dayak yedi. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerin ardından açığa alınan öğretmen daha sonra savcılık talimatıyla yakalanarak nöbetçi mahkeme tarafından ev hapsi cezasına çarptırılarak salıverildi.

Merkez İlçesi Şakirpaşa İlkokulu'nda bir sınıf öğretmeni, tahtaya kaldırdığı öğrencisinden 'D' harfini yazmasını istedi. Erkek öğretmen, minik öğrenciye 'D' harfini gösterdi; ancak öğrenci, bu harfi yazmakta zorlandı. Yaklaşık 2 dakika boyunca öğrencisine 'D' harfini yazdırmaya çalışan öğretmen, önce öğrencinin sırtına birkaç kez eliyle vurdu. Ardından öğrencinin elini tutarak, harfi yazdırdı. Buna rağmen harfi yazamayan erkek öğrencinin başına vuran öğretmen, kazağından tutup, savurduğu öğrenciyi sırasına gönderdi.

İşte büyük tepki çeken o görüntüler 👇

Bunlar yaşanırken, o sırada sınıfta bulunduğu ileri sürülen başka bir öğretmen dayak anlarını cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Sosyal medyaya paylaşılan görüntüler üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü'nce açığa alınan şüpheli öğretmen H.A, 'çocuğa karşı kasten yaralama' suçundan polis ekiplerince gözaltına alındı.

Ev hapsi cezası verildi

AA'da yer alan bilgilere göre, Savcılıkça ifadesi alınan öğretmen, tutuklanması istemiyle sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince evhapsi kararıyla salıverildi.

H.A'nın mahkemedeki ifadesinde hakkındaki suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.

Dayakçı öğretmene sosyal medyadan da tepki yağıyor...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Geçtiğimiz yıl da İstanbul Ümraniye'de 1. sınıf öğretmeni, tahtaya kaldırdığı öğrencisi el yazısı yazamadı diye dövmüştü

Bu Nasıl Öğretmen? Tahtaya Kaldırdığı Öğrencileri Hem Azarlıyor Hem Dövüyor!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
18.10.2017

öğretmen atanırken matematik bilgisi yerine ruhsal dayanıklılığı baz alınmalı. çok iyi tarih bilen çok iyi tarih öğretmeni olamıyor. eğitim fakültesinden mezun olan kişi zaten üniversite sınavına girerken akademik rüştünü ispatlamış. hala üzerine türkçe matematik sorusu ile öğretmen atamanın anlamı yok. psikolojik testlere tabi tutularak atanmalı öğretmenler. ben de bir öğretmenim, ne zaman bi öğrencime kızsam öğretmenimden yediğim dayak gelir aklıma. ki ufak bir mesele de değildi öğretmen ceza almıştı yirmibeş yıl önce. ayrıca bu çocuklar beş yaşında okula başlıyor. psikomotor hazırbulunuşlukları yeterli değil. sen ham üzümden pekmez yapmaya kalkarsan olacağı bu. kendi kızımın erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim okula başlamasını.

Sizin meslekdaşınız olarak aynı düşünceleri paylaşıyorum. Ben de ilkokul birinci sınıfta matematik dersinde tahtaya kalkıp yapamadığım çarpma sorusu için hoca tüm sınıfın önünde kafama kafama vurduğundan hayatımın hiçbir döneminde matematik dersinde başarılı olamadım. 26 yaşıma geldim hala çarpım tablosundaki 8leri doğru düzgün bilmem. Şimdi bu çocuk da benim ''çarpım tablosu travması''nın aynısını ''D harfi travması'' olarak hayatı boyunca ruhunda taşıyabilir. Bu fikir beni deli ediyor.

Ç O M A R. Kesin AKP'ye oy veriyordur. Zaten AKP döneminde birçok eğitim görevlisi görevinden alındı, yerine yandaşlar getirildi. Çocuklarının, torunlarının gelecekleri kendi anne-babaları tarafından ellerinden alındı, yazık!

Bunu dinsizlerin icat ettiğin bilgisayardan mı yazıyorsun? :D

18.10.2017

''yokarı yokarı'' ne demek hocam? sen kendin eğitilmemişsin çocukları mı eğiteceksin ?

TÜM YORUMLARI OKU (99)