Sözcü Yazarı Zeyrek: '17 Mayıs'a Kadar Tam Kapanma Kararı Alınacak'

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bugün kaleme aldığı yazısında edindiği kulis bilgilere yer verdi. Zeyrek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısı sonrasında 17 Mayıs'a kadar sürecek bir tam kapanma açıklayacağını aktardı. 

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Ramazan ayının ilk iki haftasında uygulanan salgın tedbirlerinin beklenen sonucu vermediğini, pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısında tam kapanma kararı alınacağını kaydetti.

"2020 Nisan ayında alınan önlemlerin benzerleri uygulanacak"

Zeyrek, “Bakanlıkların ve Bilim Kurulu'nun yaptığı hazırlığa göre, 2020 Nisan ayında alınan önlemlerin benzerleri uygulanacak. Bir anlamda tam kapanma yaşanacak, temel tedarikçiler dışında her yer kapanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında tam kapanma önlemlerinin 17 Mayıs'a dek süreceğini ilan edecek. Bu tarih 19 Mayıs ile birleştirilebilir ve 20 Mayıs'a dek tam kapanma yaşayabiliriz. Tam kapanma kabine toplantısı sonrasındaki (gelecek hafta) çarşamba ya da en geç cuma günü başlayabilir. Her hâlükârda en az 17, en çok 21 gün kapanma olabilir. Eğer bu sürede de vaka sayısı düşürülemezse, süre yedi gün daha uzatılabilir' dedi.

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
YORUMLAR
24.04.2021

Sözde tam kapanma kararı... Karardan muaf olanlar: Şahsım ve koalisyon ortağım, külliye mensupları ve 3.dereceye kadar yakınları, ak parti kongrelerine katılmış olanlar, cuma namazları, siyasilerin yakınlarının cenazeleri, ak zenginler, siyasilerin iftar ve sahur programları, marsa gidecek türk uzay beyi, teşekkürler istanbul gönül belediyeciliği kazandı afişlerini asanlar, tosun 1, tosun 2...

Esnaf batti..ciftci akpnin ithal politikalari yuzunden batti..fabrika sahipleri batti..vatandas kaldi maasli calismaya..asgari ucrete yasa diyorlar..ulkeyi cocuk oyuncagina cevirdiler..ekonomi berbat..cozum uretmiyorlar ayni kafa devam ediyorlar..1 euro olmis 10tl bunlari konusan da yok..gorsen ulke cok zengin..yeminle bunlarin hesabini odeticez..secim gelsin ulkeyi satanlar pes kes cekenler vatandasin parasini hortumlayanlar hepsini tek tek asicaz..akp bu ulkeye gelmis en buyuk vatan hainidir..

Pasif Kullanıcı
24.04.2021

Nasi ya ? O kadar uzun sure yapmalari imkansiz hem ekonomi biter hemde insanlari tutamazsiniz evde. Su asilamalari yapip bir salin bizi artik saka gibi.. avrupa coktan atlatti onune bakiyor😠

24.04.2021

Kim atlattı almanya fransa ve bir çok ülke kapalı keşke aşılasalar da salsalar ama yok herkes bıktı

TÜM YORUMLARI OKU (27)