Sözcü TV'de Ali Koç Tartışması: Ece Üner’den “Vicdanım Rahat Değil” Paylaşımı

Dün akşam Sözcü TV’De Ece Üner’in sunduğu programda Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Cemal Enginyurt ile Uğur Dündar arasında Ali Koç tartışması yaşandı. Programın sunucus Ece Üner ise bugün yaptığı paylaşımda, konuşulanlara müdahale etmediği için vicdanının rahat olmadığını ifade etti.

Cemil Enginyurt, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur hakkındaki sözlerinden örnek verdi.

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı da olan Sözcü yazarı Uğur Dündar ise Enginyurt’u susturarak, “Benim olduğum yerde kimse Ali Koç’a laf edemez” dedi.

Dündar, Ali Koç’un Erden Timur hakkında söyledi, "Her gece yatarken beni düşün, özellikle başkanlık bitince" ifadelerinin de haklı olduğunu belirtti.

İşte programda yaşananlar👇

Programın sunucusu Ece Üner ise yaşanan tartışmaya müdahalede bulunmadığı için pişman olduğunu söyledi.

“Dünden beri düşünüyorum vicdanım rahat değil. Yanlış yaptım. Müdehale etmeliydim!!Doğruya doğru yanlışa yanlış denilen bir programda ülkeye dalga dalga yayılan tehdit dilinin koca bir camianın başkanının kullanmasını tasvip etmiyorum. Ali Koç’un Erden Timur’a tehdit dili kullanması yanlıştır. Bunu ekranda da ayrıca ifade edeceğim!”

Ece Üner'in paylaşımı 👇

twitter.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Galatasaray Yöneticisi Erden Timur’dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Hakkında Suç Duyurusu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkan Vekili Erdem Timur'un Taklidini Yaptı

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
06.04.2024

Fenerbahçe kadar kaostan beslenen başka bir kulüp akepedir. Yeter gerçekten. Akepe gibi düşün gidin bu ülkenin yakasından. Biraz ar damarınız olsun. Vicdan sonra gelir belki...

06.04.2024

ece sen kimsin ?.. erden timur cücesi kim? tepemizin tasını attırmayın uyuyan devi uyandırmayın reytinginizi düşürmeyin nacizane tavsiyemdir!

06.04.2024

oşt ulan

06.04.2024

Erdem Timur tehditle şampiyonluk kazandı ligi bitirtmeyiz dedi kimseden ses çıkmadı gs da akp gibidir tehtit ve baskıyla ligi domine ediyor tff yi gs üyesi yönetiyor adalet yok

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ