Soylu Yine Cumhuriyet ve Sözcü'ye Yüklendi: 'Benimle Dalga Geçtiler Oysa...'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '29 Ekim 2023 tarihine kadar ülkemiz sınırlarında bir tane bile terörist kalmayacak. Ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz' dedi. Soylu ayrıca Cumhuriyet ve Sözcü Gazeteleri'nin bir zamanlar kendisiyle dalga geçtiğini ancak durumların şu an bambaşka bir noktada olduğunu savundu.

"29 Ekim 2023'e kadar yurt içindeki teröristler etkisiz hale getirilecek"

İçişleri Bakanı Süleyman SoyluÜmraniye'de esnafla kahvaltıda buluştu.

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Soylu 29 Ekim 2023'e kadar 'Türkiye sınırları içindeki bütün teröristlerin etkisiz hale getirileceğini' söyledi.

"Hangi mağarada kalıyorlar biliyoruz"

Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 'Terör meselesiydi DEAŞ meselesiydi. Bunların üstesinden de geliyoruz. Hangi mağarada kalıyorlar, ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz. Kimsenin endişesi olmasın.'

"Cumhuriyet ve Sözcü benimle dalga geçti..."

'Adım atamıyorlar, kıpırdayamıyorlar ve kıpırdayamayacaklar. Bundan 4-5 yıl önce 'Bunlar kıpırdayamayacaklar, İHA'lar SİHA'lar tepelerinde' dediğim zaman Cumhuriyet gazetesinden Sözcü gazetesine kadar benle dalga geçtiler. Oysa ben elimizdeki kabiliyetin nereye gittiğini gördüğüm için söyledim bunu.' 

Popüler İçerikler

Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
YORUMLAR
27.08.2022

O yüzden IŞİD militanları ülkede cirit atıyor!

27.08.2022

Zamanında "Tayyip Erdoğan'ı bitireceğim,şöyle yapacağım, böyle yapacağım" diye ahkam kesen biriydi. Şimdi gıkı çıkmıyor. Karşıt görüş belittiğinde "fetöcü, pkk sempatizanı, abd uşağı" diye yaftalıyor. Teröristleri yakalayacak imkanın varsa neden bu yıl içinde yapmıyorsun? Hadi daha farklı bir soru sorayım: Neden seninle fotoğraf çektirenler katil, dolandırıcı, uyuşturucu baronu, teröristlerden oluşuyor??? Kimle fotoğrafı varsa suça karışmış biri çıkıyor.

27.08.2022

Peki ülkede ne kadar kaçak var biliyor musunuz? Bu dingiller nereden geldi nasıl geldi bir ara ilgilenir misiniz ?

TÜM YORUMLARI OKU (12)