'Soylu'nun Troll Ordusu' Deniliyordu: İçişleri Saldırısı Sonrası 'Ebabil Harekatı' Kendi Fişini Çekti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün saat 09:30 sıralarında Ankara Kızılay’daki İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde bombalı saldırı yapıldığını duyurmuştu.

Bakan, saldırıyı yapan iki kişinin öldüğünü, iki emniyet mensubunun da hafif yaralandığını bildirmişti.

Saldırının son dönemde suç örgütlerine yapılan operasyonlar sonrası yapılması yeni bir tartışma konusu olmuş ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan da benzer açıklamalar gelince sosyal medya iyice hareketlenmişti.

Muhalif basın, söz konusu operasyonlar kapsımında tutuklanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yakın ilişkileri olduğunu öne sürüyor.

'Soylu'nun Trol Ordusu' diye lanse edilen Ebabil Hareketi ise saldırı sonrası şu iki paylaşımı yapıp silmişti ⬇️

⬇️

Tepkilerin ardından yeni bir paylaşım yapan Ebabil Harekatı, fitneye sebebiyet vermemek için hesabı kapatma kararı aldıklarını duyurdu. İşte o paylaşım ⬇️

Detaylar için buyrunuz ⬇️

Süleyman Soylu'ya Yakın Olduğu İddia Ediliyordu: Ebabil Harekatı'ndan Tartışma Yaratan Paylaşımlar

İlgili içerikler ⬇️

Nevşin Mengü'den İçişleri Saldırısı Sonrası Dikkat Çeken Paylaşım: Mafya Gruplarını İşaret Etti
Özgür Özel, Dosyayı Açtı: "Süleyman Soylu, 'Ebabil Harekatı' Troll Ordusunu Yönetiyor"
Bakan Yerlikaya'dan Yeni Paylaşım: Saldırının Faillerini Satır Arasında İşaret Etti

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
YORUMLAR
01.10.2023

Dış güçlerden sonra bir de fitneciler çıktı başımıza 😁

01.10.2023

evet şimdi seçimlerde "fitnecileri bize güldürtmeyin, fitnecilere karşı tek yürek olmamaız lazım" diyecekler, şak cahil halk hülog oylarını onlara verecek.

01.10.2023

AKP, tiranlığına tehdit olarak gördüğü kişi ve kurumları hedef tahtasına koydu. Bunlar hiçbir zaman mafyalar, çeteler, aşiretler, düzensiz göçün sonuçları -düzenlisi neyse artık-, sicili bozuk şahıslar olmadı. Nerede aklı selim bir Türk vatandaşı var, nerede doğruları söyleyen bir medya grubu var, nerede ülke için güzel şeyler yapmış insanlar var alayını trol ordusu ve yandaş basını ile ezmeye çalıştı. Halkı sindirmek için harcadıkları enerjiyi başka şeylere harcasalar ülke çok farklı bir durumda olurdu. Onun yerine organize suçlarda Avrupa'da lideriyiz şimdi!

Twiti atanlar belli ama suçlusu yine hamiline nifakçılar. Akp'li olmak çok kolay ve zevkli. 3 IQ komplo teorileriyle hamiline hedef göster gitsin. Türkiye'de yaşıyor olmasam bakıp bakıp gülerdim bu komedi şovuna.

Şimdi hatırladım; Fetö mevzuları ilk patladığında da böyle olmuştu. Arada soğukluk-gerginlik olduğunu yazan muhalif medya kuruluşlarına yandaş gazeteciler aynı ağızdan çıkmışçasına hakaret edip saldırıyordu: "Muhalifler cemaatle aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar, inanmayın". Çok geçmeden ağız değiştirdiler: "Fethullah Gülen iyi ama çevresi kötü. Cemaatin içinde birkaç kötü niyetli kişi var, onlar Fethullah Gülen hocaefendimizi yanlış bilgilendiriyor, onu izole edip yanlış algılarla yönlendirmeye çalışıyorlar". Sonra Erdoğan'ın "Haşhaşi" benzetmesiyle bir gecede hepsi ağız değiştirivermişti. Ebabil Harekatını yöneten kliğin tavrı da bana o günleri anımsattı. Kime, neye olduğu (cemaat, parti, örgüt vs) farketmez; herhangi bir şeye yandaşlık beslemenin temel şartı omurganı aldırmaktır.

TÜM YORUMLARI OKU (16)