Soylu'nun Talimatı: Bakanlığa Bağlı Birimlere Erdoğan'ın Portresi Asılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla yayımlanan ve bakanlığa bağlı tüm birimlere gönderilen genelgede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresinin, birimlerin girişlerine asılması istendi.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından hazınlanan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 31 Temmuz'da yayımlanan genelge sonrasında, kaymakamlıklar, valilikler, emniyet müdürlükleri ve karakollarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini asma hazırlıkları yaşanıyor.

Soylu'nun genelgesi 👇

Soylu yayımladığı genelgede, ''Bakanlığımız merkez birimleri, bağlı kuruluşları, valilikler, kaymakamlıklar, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı binaları ve bunlara bağlı karakolların girişlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘www.illeridaresi.gov.tr’ adresinden ulaşılacak fotoğrafının kullanılması hususunda gereğini rica ederim'' ifadelerine yer verildi.

Genelge, bakanlık merkez birimlerine, Jandarma Genel Komutanlığına, Emniyet Genel Müdürlüğüne, Sahil Güvenlik Komutanlığına, Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne, AFAD başkanlığına ve 81 il valiliğine gönderildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, fotoğraf stüdyolarına giderek, genelgede belirtildiği gibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 50 x 70 santimetre ebadındaki renkli portrelerini yaptırıp, birimlerin girişine asıyor.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
27.08.2018

lan oglum unutulacaksin,anayasi da degistirsen ulkenin heryerine heykel dikip portreni de astirsan 2 jenerasyon omrun var.sonucta bir Mustafa Kemal Ataturk degilsin.

28.08.2018

o günleri görürüz inaşllah zevkle izleyeceğim o portrelerin yakılışını:)

28.08.2018

eskiden bu zatı muhteremler atatürk portresi asılmasına çok bozulurlar ve ataput derlerdi. şimdi kendileri bozuldukları şeyi yapmaya başlamışlar ve bizde bunlara erdoput mu demeliyiz bilemedim :) :) :)

Pasif Kullanıcı
28.08.2018

Çok yaşa, bunu yazmaya gelmiştim 👏👏

27.08.2018

Kusura bakmayın istediğiniz kadar karar, kanunname çıkarın ATATÜRK'e olan saygımızı sevgimizi asla silemezsiniz. Hatta böyle yaparak O'na olan sevgimiz saygımız kat be kat artar. Unutmayın "Kopyalar her zaman aslını yüceltir."

TÜM YORUMLARI OKU (77)