Soylu'nun Mesajını Silahlı Fotoğrafıyla Paylaşan Din Öğretmeni: 'Emrindeyiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in Rize ziyaretinde esnaf ziyareti yaptığı sırada uğradığı provokasyon ile ilgili bugünkü grup toplantısında “Gelin Hanım dua et ki, Rize'de çok ileriye gitmeden ders verdiler, bunlar iyi günler, daha neler olacak neler' dedi.

Öğretmenden silahlı tehdit

Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran’ın sosyal medya hesaplarında, sık sık Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
26.05.2021

Çocukların bu adamdan eğitim aldığını düşünmek bile ürpertici. Kutsal bir meslekte çocuklar kimlere emanet. Gidişat gösteriyor ki seçimleri muhalefetin kazanması halinde bu tiplerden her şey beklenir. Eğitimci falan değil yobaz bildiğin militan işte. Ne olacak cumhurbaşkanı sıfatına sahip birinin hukuk tanımadan çıkıp muhalefet partisi lideri bir kadını tehdit etmesinden sonra çok şaşırmıyoruz.

27.05.2021

o muhalefet lideri bir kadın da 90 milyonun cumhurbaşkanıni bir kasaba benzetmeyecekti.kendi açınızdan baktiginiz sürece hicbirsey düzelmeyecek.muhalefet lideriymis diğeride cumhurbaskani.

26.05.2021

Bu halk o silahı sizin gö*ünüze sokar rahat olun siz... Benito Musolli nin hazin sonundan feyz alın, bu son cüret.

26.05.2021

Bi bok olmaz. Yine seçilir

26.05.2021

Ulan biz bunları kuran okuyor , namaz kılıyor sanıyorduk yurtlarda camilerde, bunlar meğerse hizbullah militanı gibi hazırlanıyormuş

TÜM YORUMLARI OKU (90)