Soylu'nun 'Karısının İç Çamaşırı' Sözlerine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'e yönelik 'Karısının iç çamaşırına sığınan edepsiz' sözlerine sosyal medyadan tepki geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün akşam katıldığı TRT yayınında Sedat Peker'in iddialarına yanıt verdi. Organize suç örgütlerinin hedefinde olduğunu belirten ve Peker'in kendisiyle teması olduğu iddiasını yalanlayan Soylu, 'Burası Türkiye, videoların bu kadar taliplisi var. Burada söylemiyorum ama bunun hesabı sorulacak. Biz tecavüzcü değiliz, uyuşturucu kullanmadık. Demirden korkan trene binmez. Açsınlar videoyu izlesinler. Çocuğuna dediği gibi yapılmış mı yapılmamış mı? Karısının iç çamaşırına sığınan edepsiz. Terbiyesiz' ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'e: 'Karısının İç Çamaşırına Sığınan Edepsiz'

Soylu'nun "Karısının iç çamaşırına sığınan edepsiz" sözlerine sosyal medyadan çok sayıda tepki geldi 👇

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
20.05.2021

bırakın devlet adamlığı adamlığa sığmaz lan böyle bir söz adam öldürtür bu cümle aq

20.05.2021

bu lafı demesinde 3 ihtimal var. ya sp yi köşeye sıkıştırdı perde arkasında. buna dayanarak bu lafı dedi. ya taktiksel olarak bunu yaptı bir sonraki videosunda sp yi çığrından çıkartmak için kışkırtmak için yaptı. ya da hakikaten eli ayağı birbirine dolaştığı için bu lafı dedi. ama hepsinden önemlisi, devlet kanalında bir bakan çıkıp böyle bir laf etmez etmemeli. normal iki insan arasında geçse bu laf, kavga çıkar. "oç" lafı kadar çok ağır bir laf çünkü.

20.05.2021

Bir içişleri bakanının fikrine, zikrine bakın. Bu ilk değil, baştan aşağı amiyanelik, kültürsüzlük, kokuşmuşluk. Seçene de, seçilene de eyvahlar olsun!

TÜM YORUMLARI OKU (7)