Onedio Logo

Soylu, Mersin Meydanı'nın Mitinglere Verilmediğini Söyledi: '2021'de Miting Yapan AKP Genel Başkanıydı'

Kapak Görseli

CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, CHP'nin Mersin'de Valilik kararıyla yasaklanan Cumhuriyet Meydanı mitingine ilişkin yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

null Görseli

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin Meydanı'nda yapmayı planladığı mitingle ilgili açıklamalarda bulundu.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu için, "Siyaset kurnazlıkla değil asaletle yürür" dedi.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu için, "Siyaset kurnazlıkla değil asaletle yürür" dedi. Görseli

Soylu yaptığı paylaşımda Mersin Meydanı'ın 2014'ten beri siyasi partilere miting alanı olarak verilmediğini söyleyerek, 'Acizliğe ve yalana başvurulması ve siyasi mağduriyet üretme çabası siyasi ahlakla bağdaşmaz' ifadelerini kullandı.

'Yalan söylemeye de utanmıyor'

'Yalan söylemeye de utanmıyor' Görseli

Bunun ardından CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek de sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Erkek, 'Partili Cumhurbaşkanının siyasi ahlaktan yoksun kurnaz Bakanına bakın... Mersin Cumhuriyet Meydanı'nda 2021 Eylül'ünde miting yapanın AK Parti Genel Başkanı olduğunu unutmuş! Yalan söylemeye de utanmıyor!' ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye izin verilmeyen alanda Eylül 2021'de miting düzenlemişti.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Pazarcıların Tepkisi Dinmiyor: Pazarcıyı Azarlayan Belediye Başkanına Ağır Sözlerle Video Çektiler
Pazarcıların Tepkisi Dinmiyor: Pazarcıyı Azarlayan Belediye Başkanına Ağır Sözlerle Video Çektiler
Pazar Denetimiyle Gündem Olan Belediye Başkanı Hakan Bahadır Bu Kez Market Denetiminde
Pazar Denetimiyle Gündem Olan Belediye Başkanı Hakan Bahadır Bu Kez Market Denetiminde
Samsunspor, Panathinaikos Maçına Atatürk'lü Formayla Çıkacak mı?
Samsunspor, Panathinaikos Maçına Atatürk'lü Formayla Çıkacak mı?
YORUMLAR
27.11.2021

Soysuz Sülo.... .... 🤪😡😠

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ