Soylu, Koç Holding'e Berber Koltuğundan Yanıt Verdi: 'Ben Tıraşımı Yunanistan’da Olmam, Sizin Talihsizliklerinizi İyi Biliriz'

Ekrem İmamoğlu'na tahsis edilen uçak iddialarına ilişkin, Koç Holding'in bu sabah sosyal medyada paylaştığı açıklamanın ardından Süleyman Soylu da Twitter'dan mesaj gönderdi. Soylu, 'Ben tıraşımı Yunanistan’da olmam Türkiye’de, Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde, Kahtalı Mahmut Usta’da olurum. Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz. Bildiğimizi de bilirsiniz...' ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu, Koç Holding'e 'Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz, bildiğimizi de bilirsiniz' mesajını verdi.

Soylu, dün yaptığı açıklamada 'Gezi olaylarında Taksim'deki otellerini tahsis edenler, bugün uçaklarını tahsis ediyor.' demişti.

Koç Holding ise yaptığı açıklamada, Setair şirketinin yalnızca İmamoğlu'na değil, Binali Yıldırım'a da hizmet verdiğini duyurarak Soylu'nun açıklamalarını 'Talihsiz' olarak nitelendirmişti.

Koç Holding'den Bakan Soylu'nun 'İmamoğlu'na Uçak Tahsis Edildi' İddiası Üzerine Açıklama: 'Hicap Duyuyoruz'

Yapılan karşılıklı açıklamalar sosyal medyanın da gündemindeydi...

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
09.06.2019

Süleyman bey size kötü bir haberim var. Berbere gitmenize gerek yok ki sizin :D

09.06.2019

bunlarin karşısında olup karadenizliysen pontus, kurtsen pkk li, dindarsan fetocu, dogudaysan ermeni, batidaysan amerikan ajani, yani adamlarin karisindaysan hep bir düşmansin. cikipta bunlardan yana olmayan birine guzel bir laf, kelime etmiyorlar. yeter artik bu kadar nefret icinde bogulacaksiniz ya.

09.06.2019

50 yaşındaki ergen içişleri bakanı... paran var pulun var al bir konsol savaş oyunu falan oyna hem stres atarsın bize de yazık

TÜM YORUMLARI OKU (61)